facebook

На Закарпатті місцевий мажор згвалтував шість жінок

Чоловік звик, що жодна жінка не відмовляла йому. Кожну дівчину, яка хлопцю подобалася, він умів залякати, а якщо і це не допомагало, то вдавався до рукоприкладства.Представниці прекрасної половини частіше оминали його десятою дорогою, аби не стикатися з хтивим залицяльником. Отже, великою увагою і прихильністю серед протилежної статі молода людина не користувалася.

69d037da5597c638ae2f92a14cfaeca5

22-річний Василь Підгірняк (з етичних міркувань імена дійових осіб змінено) любив випити зайвого і часто проводив вільний час в кафе. У компанії друзів йому було і весело, і цікаво. Там же він нерідко знайомився з дівчатами. Не відмовлявся він і від заміжніх жінок. Вік при цьому зовсім не мав для нього значення.

Той літній вечір хустянин, як завжди, пив пиво в одному з громадських місць. Коли оглянув відвідувачів, йому сподобалася струнка симпатична 45-річна жінка. Вона сиділа за столиком з подругою і про щось говорила. Підійшов познайомитися.

Василь запропонував пригостити нас вином. Я відмовилася. Тоді він відійшов і почав з боку спостерігати за нами. Мені було відомо про його «пригоди», і я побоювалася небажаного контакту. Однак незабаром знайомій подзвонив син, і ми почали збиратися. Коли вийшли з кафе, кожна з нас попрямувала в свою сторону.

– згадує Оксана Король

Те, що за нею хтось йде, жінка зрозуміла не відразу. Тільки коли почула кроки зовсім близько, в голові промайнула думка, що це – Василь.

Прийшла Оксана, вже коли світало, хоча добре пам’ятає, що йшла додому десь о 23 годині. Що з нею сталося, відразу і не могла зрозуміти. Все тіло боліло, одяг був закривавлений, а поруч, зігнувшись, стояв незнайомець.

Як пояснив в суді Валентин Пап, без свідомості жінку він виявив біля сходів підприємства, яке охороняв. Вона була роздягненою і лежала нерухомо. Тому він спочатку спробувала привести її до тями, а далі, коли жінка відкрила очі, негайно викликав лікарів.

Читайте також:  У Чорнобильській зоні спалахнула масштабна пожежа: в небо підняли літаки

Уже в медичній установі пам’ять потерпілої почала прояснюватися і жахливі епізоди тієї страшної ночі стали спливати перед нею один за іншим.

Правоохоронцям вона розповіла все, що сталося, навіть назвала ім’я свого кривдника. Оскільки він був сином досить відомої в місті людини, жінка боялася, що відповідальності йому вдасться уникнути, проте «героя-коханця» затримали і заарештували.


Зі слів Оксани Король, Василь зупинив її, щоб нібито поговорити. Тоді вона витягла телефон і сказала, що хоче подзвонити чоловіку. Однак молодий чоловік вирвав з рук нещасної мобільник, схопив за її волосся і потягнув у провулок. Оскільки перехожих в темну пору доби не було, то крики по допомогу ніхто не почув і непокора жінка тільки викликала роздратування у насильника.

Він нервово почав бити свою жертву, поки вона не втратила свідомість, а коли зробив свою «справу», забрав із сумки Оксани гаманець і спокійно попрямував додому.

У будинку збоченця правоохоронці виявили одяг із слідами крові потерпілої, тому як не старався Василь відхреститися від своєї причетності до злочину, зробити це йому не вдалося.

Більш того, як з’ясувалося в ході слідства, Оксана Король була не єдиною, хто отримав «любощі» від горе-кавалера. У «чорному списку» Хустського донжуана виявилося аж шість жертв, серед яких була навіть 53-річна жінка.

Кожній з них Василь Підгірняк погрожував фізичною розправою та у всіх забирав речі, які можна було збути. Між іншим, з вух Оксани кривдник вирвав золоті сережки.

На суді свою вину молодий чоловік так і не визнав, причетність до задоволення власних пристрастей без добровільної згоди постраждалих заперечував. Втім йому все одно за скоєне довелося відповісти.

За розбій, напади, грабежі, нанесення тілесних ушкоджень і зґвалтування Василь засуджений до 14 років позбавлення волі.

Читайте також:  Із Маріуполем відновили пряме залізничне сполучення

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.