facebook

Топ-9 голлівудських зірок, які носять одяг українських дизайнерів

Зарубіжні зірки вже давно звернули увагу на українські бренди одягу, і багато голлівудські красуні стали затятими прихильниками речей від конкретного дизайнера.Анна Делло Руссо.Редактор і консультант культового журналу Vogue в Японії як ніхто інший розуміється на моді. Тому в колекції Анни – десяток суконь українського бренду Vita Kin.

11256725_1639192756316563_566501355_n-890x395

Vyshyvanka by Vita Kin – бренд, який завоював популярність саме через знаменитостей. Джамала, Марина Порошенко, Маша Єфросиніна – це лише мала частина українських модниць, які обзавелися їхньою продукцією.

Анна Делло Руссо

Джессіка Кларк
Британська модель і актриса не перший рік одягається в Olena Dats ‘.

Джессика Кларк


Діта фон Тіз
Спокусливе фото епатажної діви в платті від Vita Kin миттєво розлетілося в мережі.

Дита фон Тиз

Мелані Тьєрі
Ще одна любителька цього бренду – француженка Мелані Тьєрі – з’явилася у сукні від Vyshyvanka by Vita Kin на червоній доріжці Каннського кінофестивалю.

Мелани Тьери

Леді Гага
У капелюсі українського дизайнера Ksenia Schnaider Леді Гага знялася для обкладинки свого синглу Dope.

Леди Гага

Кріс Дженнер
Глава знаменитого клану Кардашьян вибирає одяг від Аnna К. Цей бренд вважає своєю цільовою аудиторією молодь – зараз, наприклад, обличчям рекламної компанії Аnna К стала 15-річна дочка Віри Брежнєвої. Але і знаменитості постарше вважають такий одяг цікавим.

Крис Дженнер

Хайден Панеттьер
Наречена боксера Володимира Кличка і американська актриса Хайден Панеттьер теж показувала фото у вишиванці Vita Kin. У такому вбранні знаменитість привітала коханого з Днем народження.

Хайден Панеттьер

Тільда ​​Суїнтон
Одна з найбільш незвичайних актрис сучасності Тільда ​​Суїнтон віддає перевагу таким же незвичайним образам. Для одного зі своїх вистав вона вибрала наряд від українського бренду Omelya.

Тильда Суинтон

Холленд Роден
Американська актриса – великий шанувальник квіткових принтів українського бренду ElenaReva.

Читайте також:  Робота в Польщі: ввели нові правила працевлаштування для українців

Холлэнд Роден

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.