facebook

Ворог вдавався до збройних провокацій в районі Новоолександрівки. Дайджест АТО

На Маріупольському напрямку ворог відкривав вогонь з кулеметів та стрілецької зброї в районі Мар’їнки.

З опівночі і до 18.00 зафіксовано лише 14 випадків відкриття вогню по позиціях українських захисників, при цьому важке озброєння російсько-окупаційні війська не застосовували.

385230934

Про це інформує прес-центр штабу АТО у Facebook. Зокрема, на Донецькому напрямку обстріли з боку противника із використанням стрілецької зброї та кулеметів відбулися в районі Авдіївки та Зайцевого. А по Шахті Дутовка, Торецькому та Авдіївці ворог відкривав вогонь з гранатометів.
 На Маріупольському напрямку ворог відкривав вогонь з кулеметів та стрілецької зброї в районі Мар’їнки, Новотроїцького, Широкиного та Талаківки.

На Луганському напрямку противник вдався до збройних провокацій в районі Новоолександрівки, де бойовики також вели турбуючий вогонь зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, що  Президент України Петро Порошенко спрогнозував звільнення полоненого українця-інваліда. Зазначимо, бойовики схопили 45-річного Володимира Жемчугова, у якого відсутні кінцівки та зір, у Луганській області в листопаді 2015 року. Терористи звинувачують його в підриві залізничного полотна в районі Лутугіно під Луганськом і електроопори в Хрящуватому.


Читайте також:  До України з Німеччини прибули перші зенітні самохідні артилерійські установки Gepard

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.