facebook

У Долині керуюча автостанції разом із сином побили пасажира-семінариста

У Долині на АС побила студента, а все через те, що зробив зауваження за образливе відношення до пенсіонера.

19-літній долинянин Віктор Костів мав намір поїхати автобусом з Долини до Львова, де навчається на другому курсі Духовної семінарії. Та через конфлік з керуючою автостанції йому це не вдалось, повідомляє Франик із посиланням на Долина LIVE.

219689

Конфлікт трапився через те, що хлопець зробив зауваження куруючій АС , яка відмовилась надати пільговий квиток пенсіонеру.



“Та на автостанції на мене було вчинено напад посадовою особою – керуючою АС Романюк Марією Іванівною та її сином зі своїм сином Сашою. Як результат – мене пограбували та побили, що зафіксовано судово-медичною експертизою. Все це відбувалось в приміщені автостанції на очах пасажирів, що очікували на свої маршрути. Я опинився на лікарняному ліжку. Порушена кримінальна справа”, – підкреслює Костів.

Через побої хлопець тиждень провів у лікарні. Лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій грудної клітки та численні синці на тілі і руках.

За фактом побиття відкрито кримінальне провадження за частиною 1, статті 125 Кримінального кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження). Відомості про справу внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі слідство триває.

Читайте також:  У Долині засудили організатора наркопритону

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.