facebook

Дві тонни продуктів харчування з Тлумацького району відправили в зону АТО

На початку вересня цього року з Тлумацького району в зону проведення антитерористичної операції відправився гуманітарний вантаж.Для українських бійців парафіянами Тлумацького деканату Української Автокефальної Православної Церкви, а також підприємцями села Олеша було зібрано близько двох тонн продуктів харчування. Сільський голова с. Олеша Богдан Двояк передав компресор і 20-ти тонний домкрат для ремонту військової техніки, інформує прес-служба Тлумацької РДА.



 116-900x506

Доставили вантаж на передову голови Тлумацької і Тисменицької районних організацій Української спілки ветеранів Афганістану Валерій Ступницький та Дмитро Сатур, підприємець з села Олеша Іван Біланюк, голова громадської організації «Воїни добра» з Харкова, ветеран-афганець Олександр Кривоконь. Волонтери побували у містах Торець, Авдіївка, Курахово, Мар’їнка. Окрім гуманітарної допомоги, вони привезли й персональні передачі від родин воїнів. У 128-ій окремій гірсько-піхотній бригаді Сухопутних військ Збройних сил України земляків радо зустрів Руслан Цікайло з села Гринівці, в 10-ій окремій гірсько-штурмовій бригаді Сухопутних військ ЗСУ – солдати-контрактники Іван Андріїв з села Одаїв,Микола Телеп з Олеші, Володимир Драч з Тлумача. Останньому волонтери передали нову форму і бінокль.

Валерій Ступницький висловлює щиру подяку Тлумацькому декану УАПЦ Василю Стаднику, священикам парафій деканату Василю Гамораку (Бортники), Василю Ворощуку (Локітка),Миколі Куцуку (села Долина, Суходіл), Богдану Артишу (Гарасимів), Володимиру Калинюку(Пужники), Василю Моздіру (Колінці), Івану Тимчуку (Олешів), Петру Кузьмину (Яківка),Михайлу Смушаку (Підвербці), приватним підприємцям з села Олеша за зібрану допомогу, а також керівництву райдержадміністрації і районної ради за сприяння в організації поїздки.

 117

Читайте також:  У Кремлі спростували інформацію про фінансову допомогу Греції

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.