facebook

Поліцейські в Івано-Франківську побили адвоката

В Івано-Франківському міському суді відбулось перше слухання у справі, згідно якої адвокату Олександру Клименку інкримінують злісну непокору представникам правоохоронних органів, говорить кореспондент УНН передає ФРАНИК NEWS.

069d64ae9b2de2e343eea9204d181bac13c4f6af


Як зазначив у ексклюзивному коментарі кореспонденту О.Клименко, 6 червня цього року, він, перебуваючи на території відділку поліції на вулиці Бельведерській, помітив, як поліцейські били чоловіка і вирішив за нього заступитись, зробивши правоохоронцям зауваження, яке було проігнороване. За словами адвоката, після того, як він дістав мобільний телефон і почав робити відеофіксацію інциденту, патрульні вибили телефон з його рук і одягли кайданки, в яких його протримали близько 4 годин, протягом яких його били при свідках, змушували до примусового проходження тесту на рівень алкоголю в крові, відмовляли в задоволенні елементарних потреб, таких як склянка води чи візит до туалету.

Як передає кореспондент, представники патрульної поліції на сьогоднішнє судове засідання не з’явились, а розгляд справи перенесли на наступний місяць. Проте, за словами адвоката, вже найближчим часом мають відбутися слухання у відкритій прокуратурою кримінальній справі, де обвинувачуваними будуть представники поліції, у яких в процесі інциденту переставали працювати нагрудні відеокамери.

Також, сьогодні, кореспондент  звернувся до прес-служби патрульної поліції Івано-Франківська з проханням надати коментар, проте у відомстві заявили, що на цей момент вони нічого коментувати не можуть, оскільки для цього їм необхідна консультація юристів.

Читайте також:  У Франківську раптово помер молодий чоловік, - жінка звинувачує лікарів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.