facebook

Троє кандидатів позмагаються на крісло директора департаменту фінансів Івано-Франківської ОДА (фото)

Івано-Франківська облдержадміністрація оголосила конкурс на заміщення вакантної посади директора департаменту фінансів обласної державної адміністрації. Конкурс складається з кількох етапів: тестовий блок, письмове завдання, співбесіда.Тільки після успішного проходження двох перших етапів конкурсантів запросять на співбесіду, яка відбудеться завтра о 13.00.

yHUFf918fhs




Під час проходження співбесіди буде вестися аудіозапис

Конкурс проводиться сьогодні, 22 вересня, 2016 року о 10:00 годині. Проходитимуть його троє кандидатів: Любов Костів, Ірина Мицкевич, Степан Микицей.

Нагадаємо, серед вимог до професійної компетентності кандидатів на зайняття посадидиректора департаменту фінансів Івано-Франківської ОДА: вища освіта – ступінь магістра, досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років, вільне володіння державною мовою.

Посадовий оклад – 6892,00 грн.

Раніше цю посаду обіймала Галина Карп. Зараз вона працює в Міністерстві палива і енергетики.

q8pb611DsRs

PVRsMavUirA

KIPnm1VfTUk

gRVbVMv32oU

2rxP7vwmv9U

Читайте також:  Стали відомі імена претендентів на заміщення вакантної посади ... імена претендентів на посаду директора івано-франківського ЦСМ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.