facebook

Бреда Пітта звинуватили в жорстокому поводженні з дітьми

За інформацією, під час перельоту з сім’єю актор влаштував істерику, кричав і бив дітей

260374
З відкритих джерел
Поліція Лос-Анджелеса і служба захисту дітей і сім’ї веде розслідування відносно Бреда Пітта. Актора підозрюють у вербальному і фізичному насильстві щодо дітей, яких у нього тепер намагається відсудити Анджеліна Джолі. Про це повідомляє TMZ з посиланням на свої джерела.

Так, джерела, знайомі з ситуацією, кажуть, що пара подорожувала на приватному літаку минулого тижня. Під час перельоту Пітт влаштував істерику, кричав і бив дітей. Коли літак приземлився, актор продовжив кричати на злітній смузі, а потім спробував виїхати на одному з паливозаправників.

Імовірно, про безвідповідальну поведінцу багатодітного батька у відповідні служби повідомили анонімні “доброзичливці”. Також, джерела таблоїду відзначають, що і Пітта і Джолі вже допитали в рамках порушеної справи. Слідчі також мають намір опитати їх дітей.

Видання вважає, що саме цей інцидент змусив Анджеліну Джолі виставити чоловіка за двері і через кілька днів подати на розлучення. У той же час представники актора зазначають, що Пітт підходить до цього питання надзвичайно серйозно і наполягає на тому, що не здійснював будь-яких проступків стосовно дітей.

Факт розслідування підтвердили джерела журналу People. У департаменті поліції Лос-Анджелеса повідомили, що перевірка була розпочата після інциденту, що мав місце 14 вересня.

Читайте також:  Маленький уболівальник збірної Португалії втішив француза після фіналу Євро-2016 (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.