facebook

Нардепи Парасюк і Вілкул побилися в будівлі телеканалу “112 Україна”

Бійка сталася після ефіру “Вечірнього прайму”

У будівлі телеканалу “112 Україна” після закінчення ефіру “Вечірнього прайму” сталася сутичка між його учасниками – нардепами Олександром Вілкулом та Володимиром Парасюком.

260874

Неодноразові словесні перепалки між парламентаріями виникли в ефірі. Після програми Парасюк намагався прорватися всередину приміщення, де знаходився Вілкул. Повідомляється, що після закінчення ефіру Володимир Парасюк дочекався під студією свого опонента, зав’язалася бійка, яку розбороняла охорона.

Пізніше Парасюк влаштував словесну перепалку з водієм автомобіля Вілкула на парковці. Також він заявив, що має намір забрати автомобіль на потреби АТО.

“Чия машина? Вілкула? Це вам подарунок від Парасюка за Україну, за Донбас, тобі пофіг та машина, ти собі таких сто купиш”, – заявив Парасюк.

Крім того, на парковці сталася сутичка між Парасюком і одним з охоронців Вілкула.

“Товариш Вілкул безпосередньо в прямому ефірі ображав мене та моїх побратимів. Його охоронець напав не мене. Сталася сутичка. Приїхали мої побратими, зловили машину Вілкула. Ми зараз напевно на ній лишимо багато повідомлень”, – прокоментував Парасюк.

“Це людина, з якою немає про що дискутувати, безпосередньо агент Кремля, який привів країну до війну, до того, що в нас люди гинуть, що в нас немає нічого доброго. Ця машина куплена за вкрадені ним гроші у Кривому Розі, а можливо коли він був головою адміністрації чи посаді депутата. Ні одна здорова людина не захоче їздити на цій проклятій машині. Вілкула треба ліквідувати, депортувати, щоб його сліду не лишилось і його діянь тут не було. Якщо замість мозку у людини вата, він до кінця життя буде ватою? Я його попереджав. Я на особистості перший не переходив. Можливо я комусь не подобаюсь, але я не дам можливості ображати честі і гідність себе, побратимів і державі”, – заявив Парасюк.

Читайте також:  Посилення карантину в Україні – Шмигаль назвав головні умови та ліміт хворих



Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.