facebook

Студенти-медики презентували «Місто пісень» (відео)

В приміщенні центрального корпусу ІФНМУ відбувся атмосферний вечір «Місто пісень», ідея проведення якого належить студентській організації EMSA.

Пісні під гітару, знайомство з новими людьми, гарячий чай зі смаком улюблених мелодій, тепла атмосфера та затишок стін медуніверситету – все це чекало на учасників заходу, які змогли продемонструвати свої вокальні здібності та заспівати улюблені композиції.

a8dfa42516b834adba7ebeed850fc21e_XL

«



Ідея проведення такого заходу виникла на хвилі багатьох романтичних перипетій, які відбувалися між студентами-учасниками EMSA
, – розповідає керівник організації Юлія Дмитрук. – Саме закоханість надихнула нас на «Місто пісень».

Студентка другого курсу Оксана Брікнер, яка виконала композицію під час дійства, каже, що співала з самого дитинства. Щойно вступила в ІФНМУ, не пропускає жодного творчого заходу.

А ось випускник медуніверситету Мухамед Альджафхар, який родом з Іраку, прийшов підтримати свого брата Моміна – студента першого курсу стоматологічного факультету ІФНМУ.

Каже, що юнак змалечку був обдарований різними талантами, серед яких особливо вирізнялося вміння відчувати музику і красиво співати.

 

 

Читайте також:  На Прикарпатті туристи довірилися гіду і потрапили під лавину. ВІДЕО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.