facebook

Франківці обурені поганою роботою служб таксі в місті

Івано-Франківськ невелике місто і щоб потрапити з одного кінця в інший потрібно небагато часу. Можна пройтися пішки чи скористатись громадським транспортом.
Проте це в день, а як бути тим кому потрібно добратися вночі наприклад на вокзал? Здавалося б все просто – скористатися послугами таксі. Проте не завжди виклик таксі забезпечує, що ви точно поїдете куди вам потрібно. Саме на цю проблему скаржаться мешканці Івано-Франківська.

Taxi (1)

Франківець Богдан Корольчук в мережі Фейсбук обурюється безвідповідальним ставленням до роботи служб таксі.

“Існує в місті Івано-Франківську проблема гарантованого замовлення таксі на конкретну годину для того, щоб вчасно доїхати, наприклад, на вокзал зранку. Гарантії вчасного приїзду таксі – ніякої. Час біжить, а диспетчерська повторює: “Будете ще чекати, чи знімати замовлення?” Замовляли таксі звечора, а диспетчер каже: “За двадцять хвилин до часу замовлення таксі будемо шукати машину” – замість подачі таксі на конкретну годину”, – обурюється чоловік.

Корольчук не може зрозуміти, як таке можливо, щоб замовлення “висіло” в диспетчера пів години і ніхто не хотів їхати.

Невдоволення чоловіка підтримали і інші мешканці Івано-Франківська.

Любов Загоровська Минулого тижня зіткнулася з цим. Пробувала замовити машину звечора на 5.15 ранку. Диспетчери в один голос казали – дзвоніть зранку, побачимо, буде машина, чи ні.

Оленка Абрам’юк Знайома ситуація. Тиждень возила дитину в школу на таксі. То пощастило з таксі тільки раз з п’яти. Хоча машину замовляла з вечора .

Вадим Даниловский Стикнувся з подібним. Зранку (6 година) таксі викликати неможливо. Проблема в тому, що машини стоять в різних районах міста і водії не хочуть їхати на виклик, якщо адресат знаходиться далі, ніж 500 м від стоянки таксі. Як тільки обіцяєш оплатити ще й дорогу до себе, машина одразу знаходиться.

Читайте також:  На Набережній "Mercedes" протаранив "Volkswagen". ФОТО

Volodymyr Radevych Плюсую.
2,5 години чекав таксі від ратуші до Пасічної. Ну як чекав, почекав 20хв поки каву пив, а мені передзвонювали і “будете ще чекати?” І навіть коли я вже був вдома і лежав в ліжку, все одно казав, що ще чекаю. Просто думав, чи є в них совість?

Людмила Лінник Мала таку штуку двічі. От і завтра треба таксі до автобуса. Ковбасить вже від тепер. Бо хз, як воно завтра буде, а автобус не почекає. З Миру на Пасічну є кавалок дороги…

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.