facebook

Неймовірне везіння: В футбольному матчі на Франківщині забили курйозний гол

Минулого тижня відбувся матч Чемпіонату Івано-Франківщини з футболу, в якому зустрілись городенківський “Колос” та ФК “Калуш”.Як показала гра, комбінаційного футболу командам продемонструвати не вдалось, враховуючи жахливий стан футбольного поля місцевого стадіону, проте курйоз все таки трапився.
2016.09.18_4


На 31-й хвилині матчу подача Остапа Павліва з правого флангу в напрямку карного майданчика знову знайшла Андрія Драгана, який потилицею переадресував його в район 11-метрової позначки. Саме в цю зону вривався Василь Лаврінок, та до м’яча не дістався, бо його грубо завалив захисник господарів Гультай.

Одинадцятиметровий, який взявся пробивати калушанин Юрій Коско, вийшов курйозним. В момент виконання Юрій несподівано послизнувся і удар виявився несильним. Голкіпер Денис Фелоров стрибнув в один кут воріт, а м’яч – в інший, воротар підвівся і спробував повернутись до потрібного кута, але трохи не встиг. Так ФК «Калуш» вийшов вперед. До слова кажучи, цей реалізований пенальті став першим вдалим для калушан з 21 квітня після чотирьох поспіль невдалих спроб.

Момент “пробиття” пенальті: з 0:49 до 1:17.

 

Читайте також:  Папа Франциск благословив членів Синоду УГКЦ в Івано-Франківську на плідну роботу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.