facebook

За два місяці франківський водій утретє попався нетверезим за кермом (фото)

22 вересня в Івано-Франківську водій автомобіля ВАЗ-2114 проїхав кільцеву розв`язку на перехресті вулиць Довженка-Чорновола та не увімкнув покажчики напрямку руху. Патрульні зупинили автомобіль, за кермом якого сидів мешканець Івано-Франківська 1972 року народження з явними ознаками алкогольного сп`яніння.

14433095_1092744960809636_6274266387143824571_n

Під час перевірки документів виявилося, що на водія вже двічі складали адмінпротоколи за керування нап



ідпитку – 11 серпня і 9 вересня. На цей раз тест також вивився позитивним – у крові водія було 1,41 проміле алкоголю. На чоловіка оформили відповідні адмінматеріали за це правопорушення, автомобіль евакуювали, інформує прес-служба патрульної поліції.

А от на вулиці Військових Ветеранів патрульні помітили автомобіль, який порушив ПДР. За кермом автомобіля сидів чоловік з вадами слуху, тому патрульні відвезли його до обласної спілки глухонімих і за допомогою перекладача пояснили водію суть його порушення. Крім того, водій мав явні ознаки алкогольного сп`яніння – різкий запах алкоголю з порожнини рота. Та чоловік відмовився проходити освідування на місці та в медзакладі, навіть написав письмову відмову. На водія склали адмінпротокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування у нетверезому стані).

Такий протокол отримав і водій Nissan Palmera, який намагався втекти від патрульних та не зупинявся на їх вимогу. Коли автомобіль вдалося зупинити, то виявилося, що ним керував нетверезий водій без документів. Від проходження медичного огляду чоловік відмовився, патрульні оформили необхідні адмінматеріали та евакуювали автомобіль.

Патрульна поліція Івано-Франківська нагадує, що за керування у стані алкогольного сп`яніння передбачено позбавлення посвідчення водія та штраф, розмір якого встановлено КУпАП.

 

Читайте також:  Звільнено водія маршруту № 26, який нахамив дитині. Пряма мова. ВІДЕО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.