facebook

Біля Запорізької ОДА стався вибух

Біля будівлі вибухнула саморобна бомба.
1600715



Біля будівлі Запорізької обласної державної адміністрації в ніч на 26 березня стався вибух, який пошкодив шибки на вхідних дверях. Як повідомляє прес-служба обласного управління міліції, інформація про вибух надійшла о 1:24 четверга.

За попередніми висновками, вибухнув саморобний пристрій, що складається з азбестової труби, пластикової ємності з мисливським бездимним порохом і речовини метальної дії.

У результаті вибуху пошкоджено шибки на вхідних дверях. Безпосередньо будівлю Запорізької ОДА не пошкоджено, постраждалих немає.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України (“Особливо злісне хуліганство”). Такі дії караються позбавленням волі на термін від трьох до семи років.

“Хід досудового слідства перебуває на контролі керівництва ГУ МВС області. Ведеться активний пошук зловмисника”, – додали в міліції.

Як повідомляв Кореспондент.net, 12 березня, близько 00:40 в Одесі стався вибух у бізнес-центрі “Адміральський” біля вхідних дверей орендованого офісу політичної партії “Самопоміч”.

Читайте також:  “Фліртував та наказав роздягатися”: Пастор зґвалтував дівчинку прямо в церкві

Шукайте деталі в групі Facebook