facebook

Головний вампір із «Сутінків» зізнався у гомосексуалізмі

Зірка відомого сиквелу «Сутінки» Роберт Паттінсон заявив, що має нетрадиційну сексуальну орієнтацію!Хто б міг подумати, що таких ніжний і водночас небезпечний красень-«вампір», який так талановито зіграв пристрасть і кохання до простої дівчини Белли (до речі актриса Крістен Стюарт, яка грала цю роль, теж виявилася лесбіянкою), несподівано заявив, що закоханий у чоловіка!

6cd17283a050001fd2d7d048567f99ae


Можна уявити, якими гіркими сльозами обливаються прихильниці «вампіра», почувши таку несподівану новину, яку він сам публічно оголосив. Під час інтерв’ю одному з індійських ЗМІ, актор відкрито зізнався у нетрадиційній сексуальній орієнтації і розповів, що наразі шалено і палко закоханий у чоловіка. Таємничим коханням актора став 31-річний Бред Оуенс, який працює в модельному бізнесі. Він провів чудовий уїк-енд з коханим на Багамах, про що теж не посоромився розповісти:

Я по вуха закоханий в цього хлопця. Спершу я був збитий з пантелику через свої емоції і почуття, я не хотів втрачати жіночу половину своїх шанувальників. Але після довгих роздумів я вирішив, що пора зробити камінг-аут і оголосити про це публіці.

Результат пошуку зображень за запитом

Якесь суцільне «прокляття»!

Читайте також:  «Вдалині від світського Києва». Зірка серіалів Кріпосна і Спіймати Кайдаша Тарас Цимбалюк одружився

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.