facebook

У пекарні, в якій спекли батон з цвяхом, відбудеться перевірка

Як писав КУРС, франківська журналістка Анна-Сабіна Ружицька ледь не поранилася цвяхом, який знайшла у свіжому батоні з магазину. Керівник бурштинської пекарні, депутат обласної ради Андрій Іваськів прокоментував цей інцидент.

Він просить вибачення за таку неприємність і каже, що не розуміє, як таке могло трапитися. Іваськів повідомив, що за цим фактом в пекарні відбудеться перевірка. Крім того, він допускає, що це могла бути якась деталь обладнання, пише “Галицький кореспондент”

14502736_1298608586850683_3217987254225828578_n

“Це скоріш за все якийсь шуруп. Ми розберемося з цим. З’ясуємо, чому так сталося. Ми можемо якимось чином залагодити ситуацію, що трапилася. По-різному буває на виробництві. Всюди є живі люди. Зараз відбудеться внутрішня перевірка”, – наголосив Андрій Іваськів.

Як повідомила менеджер Тетяна Верестюк, зараз пекарня буде з’ясовувати, що саме потрапило у хліб і яким чином.



“Це виробництво, і тут може бути все. Ми мусимо вияснити, на якій лінії це трапилося: чи на лінії порізки сталася поломка і вилетіла якась деталь, чи на лінії, де виробляється тісто. Ми будемо повідомляти механіків та технологів про це і розбиратися в ситуації”, – зазначила вона.

Теги: Бурштин, хліб, продукти

Читайте також:  Шмигаль назвав обґрунтованим зростання цін на товари в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.