facebook

Під Києвом евакуювали 700 пасажирів потяга через “мінування”

Зловмисник зателефонував до міліції і повідомив, що вибух у потязі відбудеться після відправлення зі станції Київ – Пасажирський.

1600761




З потяга Київ-Запоріжжя увечері 25 березня були евакуйовані 700 пасажирів через повідомлення про мінування. Про це повідомляє Управління МВС України на Південно-Західній залізниці.
Так, близько дев’ятої години вечора на лінію 102 надійшло анонімне повідомлення про закладену бомбу в поїзді №72. Чоловік уточнив, що вибух станеться після відправлення зі станції Київ – Пасажирський.

На момент телефонного дзвінка поїзд підходив до станції Підгірці, що в Обухівському районі Київської області.

Правоохоронці в цілому евакуювали близько 700 осіб. В результаті перевірки вибухонебезпечних пристроїв та речовин не було виявлено.

О 23 годині 40 хвилин пасажири повернулися на свої місця і поїзд вирушив за маршрутом.

Правоохоронці повідомляють, що неправдиве повідомлення здійснено з таксофона, який розташований в столиці. Наразі проводяться заходи, спрямовані на встановлення особи телефонного шахрая.

Міліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на термін до шести років.

Як повідомляв Кореспондент.net, біля будівлі Запорізької обласної державної адміністрації в ніч на 26 березня стався вибух.

Читайте також:  Бойовики замінували тіло грузинського добровольця, - прес-центр

Шукайте деталі в групі Facebook