facebook

Названа найбільша помилка чоловіків у сексуальних стосунках з жінками

Дослідження дозволило встановити одну з основних помилок чоловіків у сексуальних стосунках з жінками.

В ході експерименту канадських фахівців з інформаційно-освітньої ради з питань сексу Sex Information and Education Council of Canada за участю близько 2400 респондентів з’ясувалося, що більше половини опитаних чоловіків не обіймаються з жінками після сексуального акту – відразу після нього або протягом п’яти хвилин після.

731782


Це, в свою чергу, є руйнівною помилкою у відносинах і, за твердженням психологів, негативно впливає на самовпевненість жінки, пише НВ.

Це одна з найпростіших речей, які можна зробити для поліпшення відносин. Це дуже важливо, але на жаль, багато чоловіків часто втрачають цю можливість зробити жінці приємно. Жінки часто відчувають себе вразливими після сексу. Витративши всього кілька хвилин на обійми в ліжку, можна заспокоїти її і показати їй свою турботу,
– говорить автор дослідження, доктор філософії Робін Мілхаузен.

Дослідження показало, що для жінок обійми після сексу є не менш важливими, ніж прелюдія. Крім того, обійми після сексу підвищують рівень сексуального задоволення у представниць слабкої статі на 30 відсотків, а також роблять їх щасливішими.

Читайте також:  Не повернувся з Польщі: розшукують зниклого безвісти чоловіка з Львівщини (фото). Оновлено

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.