facebook

Голова Івано-Франківської обласної ради поїхав на Схід «зшивати» Україну (відео)

29 вересня голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич підписав тристоронній меморандум з головою Полтавської обласної ради Олександр Біленьким та головою Закарпатської обласної ради Михайлом Рівісом.

4710e4cc246439b

Олександр Сич поїхав у відрядження у Полтаву, щоб запозичити досвід впорядкування питання користування надрами. Там він прийняв участь у роботі сесії обласної ради.

Ідея підписання Меморандуму про регіональне співробітництво між Полтавською, Закарпатською та Івано-Франківською областями виникла спонтанно і одразу з була реалізована, – пишуть Версії з посиланням наНовини Полтавщини .

«Саме підписання такого меморандуму допомагатиме нам вирішувати, впорядковувати, «зшивати» та будувати єдину Українську державу. Саме місцеве самоврядування є тим лакмусовим папірцем демократії для Європи. Ми готові і хочемо обмінюватись досвідом у галузі, науки, освіти, культури і спорту. Зокрема мене цікавить питання, як депутати Полтавської обласної ради впорядковують питання користування надрами, які є напрацювання. У нас, наприклад, діє Програма місцевого самоврядування



», – прокоментував Олександр Сич.

Читайте також:  Бойовики обстріляли Станицю Луганську, снаряд потрапив до дитячого садка

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.