facebook

Адвокати відмовляються платити за в’їзд у центр міста. Кажуть, рішення незаконне

Сьогодні, 29 вересня, 12 години, на вулиці Старозамковій – місці, де знаходиться шлагбаум, який регулює в’їзд у центр, головний партнер «Західноукраїнської правничої компанії» Руслан Попадинець відмовився заплатити десять гривень за в’їзд. Він заявляє, що рішення, яке прийняли кілька місяців тому – незаконне.

220598(1)


Офіс адвоката знаходиться на Галицькій 41, і щоб доїхати до роботи йому потрібно заїхати з вулиці Старозамкової та проїхати «весь центр». Окрім того, ще й заплатити десять гривень. Проте він вважає, що платити нема за що. Влада не подбала про нормально встановлені знаки, а просто поставила якісь перешкоди. Адвокат переконаний, що повинен бути і другий (аварійний) в’їзд у центр міста, однак його взагалі нема. Навіть сама схема першої паркувальної зони не затверджена, повідомляє Франик з посиланням на ГК.

«Він собі просто намалював лінію і каже платіть… А я не повинен платити за в’їзд, проїзд, за те, що я дихаю і ходжу», – каже Попадинець.

Отож компанія готує судові позови. Окрім нього платити відмовляються і представники ради адвокатів. Вони кажуть, що хочуть щоб все було по правилах.

Микола Гавриляк, оператор, котрий надає послуги в межах першої паркувальної зони каже, що у них всі документи відповідають рішенню міської ради та вимогам управління транспорту і поліції. А юристи поставили ультиматум: або їм надають 15 перепусток, або вони йдуть до суду. Однак, згідно рішенню міськради, перепустки видають тільки мешканцям будинків на відповідній території та спецтранспорту.

«Ми готові зустрітися з ними в суді, натомість вони роблять зараз диверсії. Зрештою, ми розуміємо, що з нашого боку є недопрацювання, яке ми за місяць виправимо», – заявив Гавриляк.

«Недопрацювання» – це два знаки та схема руху на території. Отож сьогодні юристів пропустили безкоштовно. Коли ж в’їзд облаштують правильно, їм доведеться платити.

«Насправді наші недопрацювання – це дрібниці. Але вони юристи, і тому чіпляються», – впевнений Микола Гавриляк.

Читайте також:  В центрі Франківська водій збив велосипедиста

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.