facebook

За ніч в Івано-Франківську патрульні виявили 7 нетверезих водіїв (відео)

У ніч на 1 жовтня патрульна поліція Івано-Франківська задокументувала 7 фактів керування у стані алкогольного сп`яніння.

Незважаючи на чималий розмір штрафу за керування напідпитку та позбавлення за це права керування на 1 рік, франківські водії продовжують сідати за кермо нетверезими, пише Фіртка із посиланням на прес-службу поліції.

1464342873-897

Наприклад, на 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Короля Данила водій автомобіля Volkswagen Polo порушує правила дорожнього руху. Патрульні зупинили автомобіль – чоловік за кермом мав явні ознаки алкогольного сп`яніння – запах алкоголю з порожнини рота, порушення мови, нечітка координація рухів та поведінка, що не відповідала обстановці. На пасажирському сидінні була літня жінка – вона заявила, що поруч сидить її чоловік і вони їдуть від тещі. Жінка заборонила водію виходити з автомобіля та проходити освідування на місці.

Згодом чоловіка доставили для огляду у медзаклад, де медики засвідчили, що він знаходиться у стані алкогольного сп`яніння. Водій заявив, що жінки, яка залишилися біля його автомобіля, він не знає.

Тим часом жінка, яка теж мала ознаки алкогольного сп`яніння влаштувала істерику з використанням нецензурної лайки. Вона розповідала патрульним, що не розуміє української мови, бо є “підданою Росії”, а оскільки не розуміє мови, то виконувати вимоги парульних вона не буде. Жінка переконувала: вона з Луганської області, а патрульні – “бандерівці, які заробляють собі бонуси, бо вона російськомовна”. Крім того, вона погрожувала звільнити усіх патрульних та сюжети в новинах про їхню роботу.

Оскільки жінка відмовлялася називати свої дані, патрульні вирішили затримати її для встановлення особи. У міському віддлі поліції затримана перечитувала законодавство України, а потім пред`явила паспорт громадянина України – жінка виявилася уродженкою Івано-Франківська, 1964 р.н. На неї патрульні склали адмінпротокол за ст. 178 КУпАП (поява у громадських місцях у п`яному вигляді).

Читайте також:  Невідомі «замінували» школу №13 міста Івано-Франківська

На водія автомобіля патрульні склали адмінпротокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування у стані алкогольного сп`янніня), автомобіль Volkswagen Polo евакуювали.

Патрульна поліція Івано-Франківська просить водіїв дотримуватися правил дорожнього руху та не сідати за кермо напідпитку.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.