facebook

Світлана Лобода шокувала шанувальників відвертим вбранням

Відома співачка Світлана Лобода ось уже на протязі декількох років радує своїх шанувальників новими піснями, які стають хітами. Однак знаменитість привертає увагу не тільки своєю творчістю.

Так, наприклад, вона нерідко використовує досить відверті наряди для виступів. Прикладом тому служить останній знімок, опублікований зіркою в соціальній мережі Instagram.

1475489554_loboda1

На фотографії співачка постає перед фанатами в прозорому костюмі з капрону і страз. Не так давно популярна артистка Світлана Лобода приїхала з туру по Сполучених Штатах.

Співачка похвалилася, що на її концерти приходило дуже багато шанувальників, які хотіли не тільки послухати знаменитість, а й побачити її на сцені. Співачка часто користується соціальними мережами, а тому фанати дізналися про те, що Лобода збирала величезні аншлаги.

Приїхавши на батьківщину, зірка продовжила вести активний спосіб життя. Вона почала записувати пісні, репетирувати, а потім викладати свіжі фото в Instagram. На її останньому знімку видно, що Світлана Лобода вирішила мимоволі показати всім в черговий раз своє прекрасне тіло.

Верх зірки прикриває прозорий бюстгальтер, який прикрашений стразами в самому пікантному місці. Решта костюма також показує стрункі ноги співачки. В черговий раз знаменитість вирішила похвалитися дивовижною фігурою.

Після цього прихильники відзначили, що на цих фото співачка схожа на американську виконавицю Мадонну. Фанати відзначили, що Лобода пишається своїми грудьми, а тому всіляко намагається підкреслити цю частину тіла, використовуючи відверті сценічні наряди. Уже не раз виконавиця поставала перед публікою еротичних костюмах.

 

Читайте також:  Коли пляшка з пивом важливіша за людське життя. ВІДЕО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.