facebook

Alekseev представив новий чуттєвий трек «Океанами стали»: аудіо

Український співак за такий короткий період зумів підкорити серця українців і жителів інших країн.

5 років хітмейкери створювався новий сингл  ALEKSEEV “Океанами стали”. 

Screenshot_3

 

Пісня була написана і подарована виконавцю автором Кирилом Павловим.


Сам автор пісні  розповідає про її створення таке:

 “Океанами стали” – це історія про дорослішання. Про те, як людина доростає любити сам і приймати любов. Перший куплет, більш інфантильний, я написав в 2011 році, а другий, усвідомлений, не так давно. Головний рядок цієї історії “Я тебе знайшов”.

Микита виконує цю пісню неймовірно, і це найвища нагорода для мене як автора. Він глибоко-чуттєвий хлопець, який усвідомлено вимовляє кожне слово. Його сутність і нутро набагато більше і доросліше, ніж він сам зараз. Величезна честь і досвід створити щось дійсно красиве з сильною і крутою “Олексіївською” командою – Русланом Квінтою і, звичайно, Олегом Бондарчуком.

alekseev_okeanami_stali

Саме своїй команді і присвятив новий трек сам Микита Алексєєв:

Пісня “Океанами стали “- велике везіння для мене. Я щасливий, що Кирило Павлов довірив мені її виконання, не дивлячись на те, що у неї вже була своя історія і своє обличчя. Він сказав, що такі пісні повинні жити і моє серце повинно змусити цей твір дихати по-новому. Мені, в свою чергу, було важливо внести в цю пісню щось особисте і я присвятив її своїй команді, на чиє плече спираюся вже кілька років , з ким ми йдемо, тримаючись за руки, долаючи всі труднощі і без чиєї віри, підтримки і віддачі мені ніколи “не впоратися”.

Над створенням пісні “Океанами стали” працювали кращі професіонали відразу в двох країнах – Україні та США.

Читайте також:  У країнах Балтії стартував проект щодо боротьби з російською пропагандою

Screenshot_4

Слухаємо!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.