facebook

В Івано-Франківську покажуть оперу жахів

Талановита людина, творчий потенціал України – Ростислав Держипільський. Він вирішив створити дещо нове не лише в Івано-Франківську, але і в Україні та світі. Постановка «Гамлет» буде відбуватись у підвалі театру, що вже налаштовує глядачів на певну атмосферу. Залучені відомі актори з Києва та Львова, так би мовити, зірковий склад. Адже це нелегко – виступати, коли в декількох метрах вже сидить глядач.

e65e91cff791ca5167b0bd7f4bc7e9aa

«Гадаю, що глядачам повинно сподобатись таке нововведення, якщо це буде так, то і надалі будуть створюватись такі театральні жахи. Про цю подію анонсувалось задовго до виходу на сцену, тому сподіваюсь, що всі бажаються будуть мати змогу переглянути втілення моєї ідеї. Але, я думаю, що будемо показувати декілька разів. Проте люди повинні розуміти, що у акторів з інших міст свої постановки та зйомки, тому невідомо скільки ще разів вони зможуть зіграти в нашому театрі», – розповідає директор театру, режисер та актор Розтислав.

«Ніколи не бійтесь чогось нового. Якщо ви стоїте на місці – відбувається деградація. Краще, якщо ви самі в той момент не будете розуміти все до кінця, але будете впевнені, що вам сподобалось щось нове, щось незвичне та неординарне», – бажає франківцям Розтислав Держипільський.

 

Читайте також:  В Івано-Франківську призупинили видачу водійських посвідчень

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.