facebook

На Прикарпатті злодій обкрадав будинки, в яких ніхто не проживає

Із повідомленнями про крадіжки до Богородчанського відділення поліції звернулися двоє потерпілих.

У серпні жителька одного із сіл району повідомила про те, що з нежилого будинку за яким вона доглядає, пропав електрорубанок та нождачна точилка, а чоловік повідомив, що з нежилого будинку в Богородчанах невідомі викрали музичний центр “LQ”, музичні колонки та кошти в сумі 450 гривень.

1426602965_dver-2


Проведеними розшуковими заходами поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 20-річний житель одного із сіл району.

Як з’ясувалося, парубка підозрюють у вчиненні обох крадіжок. В першому випадку він, шляхом пошкодження серцевини замка вхідних дверей, проник до приміщення будинку, звідки викрав електрорубанок і станок для точіння ножів. А навідавшись до нежилого будинку в Богородчанах та потрапивши до хати шляхом зняття металевої решітки на вікні, зловмисник викрав музичний центр “LQ”, музичні колонки, та кошти в сумі 450 гривень.

Музичний центр з колонкою як речові докази правоохоронці вилучили та повернули власникові. Інші викрадені речі зловмисник збув.

За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Проводиться слідство.

На цей час правоохоронці перевіряють на причетність підозрюваного до вчинення інших подібних крадіжок із нежилих помешкань у райцентрі та селах.

Читайте також:  Пожежа в "ковідній" реанімації на Прикарпатті: в якому стані потерпілі та чи відома вже причина

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.