facebook

Семирічна калушанка стала «телезіркою» на Всеукраїнському конкурсі краси

Семирічна калушанка Марічка Федоляк представила Калуш на Всеукраїнському конкурсі краси і таланту «Міні-міс Україна-2016» і виборола титул маленької телезірки. І зараз перед маленькою моделлю відкриваються нові перспективи, зокрема, — й міжнародні.
33DSC_1579


Семирічна Марічка Федоляк представляла Калуш на Всеукраїнському конкурсі краси і таланту «Міні-міс Україна-2016» й завоювала титул «Маленька міні-міс України-телезірка 2016». У конкурсі взяли участь близько чотирьох десятків конкурсанток з усієї України віком від шести до 16-ти років. Марічка здобула номінацію у категорії наймолодших конкурсанток.

Конкурс проходить щорічно, проте цього року був приурочений до особливої дати — 25-річчя Незалежності України. Спочатку планувалося, що конкурс відбудеться на головній сцені країни (на Вічевому майдані. — Авт.), проте, з огляду на запланований масштабний парад, який міг супроводжуватися різноманітними провокаціями, конкурс перенесли.

Марічка Федоляк потрапила на конкурс зовсім невипадково. Спочатку дівчинка продемонструвала свою красу та таланти на конкурсі «Міні-міс-Прикарпаття-2016», після якого й отримала запрошення до Києва. До цього етапу у своєму житті готувалася близько двох місяців.

55DSC_8170

22DSC_1529

Читайте також:  Нічого святого. Жінка вкрала квіти з меморіалу загиблим в АТО (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.