facebook

Вірастюк і Папазоглу з’являться в новому українському мультфільмі «Микита Кожум’яка» (відео)

Наталія Папазоглу заспівала саундтрек для українського анімаційного фільму «Микита Кожум’яка», який взяв участь в Каннському кінофестивалі і отримав контракти на кінотеатральний показ в 15-ти країнах світу, зокрема, у Великобританії, Китаї, Японії, Південної Кореї, Польщі, Болгарії, Туреччини та інших.

maxresdefault

Фільм продовжує історію відомого героя Кирила Кожум’яки, який переміг останнього Змія. Головним героєм цієї історії став його 12-річний син Микита, який не володіє надзвичайною фізичною силою батька і тільки завдяки силі характеру повинен перемогти Змія і врятувати світ, інформують Вікна.


Саме калушанка Наталія Папазоглу записала саундтрек до українського мультфільму.

Natali-Papazoglu1

В український прокат фільм вийде восени 2016 року. Назва, під яким “Микита Кожум’яка” буде показаний в інших країнах світу, — “Прокляття дракона”. Це перша світова прем’єра повнометражного українського 3D-мультфільму, для створення якого залучали професіоналів не тільки з України, а й з США.
Оскільки прем’єра буде світовою, мовою оригіналу вирішили зробити англійську. Адаптацією сценарію зайнялася компанія з США, а озвучували героїв відомі американські актори, чиї імена творці поки тримають в секреті. В українській версії головних героїв озвучують Віктор Андрієнко, Руслана Писанка та Сергій Сивохо, богатир Кирило Кожум’яка заговорить голосом найсильнішої людини України — Василя Вірастюка.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

— Ну а саундтрек до цього мультфільму для дітей і дорослих довірили заспівати мені, — розповіла Наталія Папазоглу. — І я дуже рада, що взяла участь в підготовці до прем’єри цієї дивовижної казки з захоплюючим сюжетом і щасливим закінченням, в якій розповідається про справжню дружбу і про те, що справжнє геройство — не в фізичній силі, а в силі духа. А сам саундтрек ви почуєте вже на прем’єрному показі.

Читайте також:  Борису Джонсону подарували картину від франківки (ФОТО)

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.