facebook

Українська компанія створила GPS-маяк, який допоможе знайти вкрадене авто

Українська компанія “Тім Бернерс Груп” запустила пристрій “Автозакладка” – GPS-маяк, який допомагає стежити за своїм автомобілем і шукати його в разі викрадення
Про це повідомляє ain.ua.

im578x383-ugon_nskmoto.ru

“Автозакладка” – це GPS-маяк + додатки для iOS і Android. Маячок ховається в авто і більшу частину часу проводить в сплячому режимі. Він виходить на зв’язок з додатком, щоб власник міг визначити місцезнаходження авто, певну кількість разів на добу (це налаштовується через додаток). Зазвичай – це від 1 до 4 разів на добу, в такому режимі батарейка маячка розрахована на 1500 сеансів зв’язку.

Якщо ж зловмисники під час викрадення використовуватимуть глушники GPS-сигналу, маячок все одно зможе допомогти визначити, де знаходиться авто, вже після викрадення (глушники використовують, як правило, під час викрадення і переміщення автомобіля в місце “відстою”).

Пристрій виробляється в Україні (комплектація та збирання), модульна частина гаджета складається з європейських комплектуючих (GPS- і GSM-модулі).

Сам маяк коштує 1800 грн, сервіс працює за абонплатою. За 30 грн на місяць користувач отримує додаток, SIM-карту, послуги сервісного центру і кабінет на сайті, за 60 грн – все те ж саме плюс пошук викраденого автомобіля.

Читайте також:  Українців в 2021-му змусять заплатити за свої машини

Шукайте деталі в групі Facebook

Теги: , ,

Джерело.