facebook

Невиїзний Козловський: “Кондратюк хоче кривавої помсти”

Артист розповів, як намагався залагодити конфлікт з екс-продюсером

Віталій Козловський, якому суд заборонив виїзд за кордон за порушення авторських прав, розповів подробиці конфлікту з колишнім наставником Ігорем Кондратюком.

____8738_650x410

 

“Насправді невиїзним я вже є півтора місяці, можливо навіть більше. Звичайно, ми вже подаємо апеляцію для того, щоб я був виїзним”, – зазначив виконавець в інтерв’ю “Світського життя”.

Козловський вважає, що незабаром зможе виступати за кордоном. “Ми прийдемо до того, щоб все владнати, і виїзний я все одно буду. Я тебе благаю, і себе переконую, і знаю, що так воно і буде. Мене в цьому переконали мої юристи”, – говорить він Катерині Осадчій.

Співак вважає, що Кондратюк мстить йому за неіснуючу образу і принципово не йде на мирову.

“В принципі, потреб у цих піснях немає. Я через місяць випускаю новий альбом. Я не хочу цього конфлікту і ніколи його не хотів. Навпаки, завжди намагався з Кондратюком якось залагодити це. Я намагався піти на мирову, був ініціатором зустрічей з ним, але він постійно говорив, що йому це нецікаво. Він говорив, що йому цікава кривава помста – це його слова. За мене навіть заступалися впливові люди, які готові були з ним залагодити відносини. Але він сказав: “Ні, Козловський образив мою дружину”. Це для мене взагалі нонсенс, я не пам’ятаю такого. Тому це – кривава помста з його боку”, – сказав Козловський.

Читайте також:  42-річну українку розібрали на органи для семи італійців

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.