facebook

На Вінниччині маршрутка врізалася у військовий тягач, є постраждалі (ФОТО)

У суботу, 8 жовтня, у Вінницькій області сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода – пасажирський автобус зіткнувся з військовим тягачем. Унаслідок аварії постраждали 11 людей.

Новину повідомляє «Преса України».

59b2900aa03cb2182a51cdb520b535b61475930906

Як розповіли в прес-службі Національної поліції, автопригода трапилася в Гайсинському районі на трасі «Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка». Біля повороту на село Митків 49-річний водій, керуючи автобусом «Мерседес», зіткнувся з військовим тягачем «МАЗ 357», який стояв на узбіччі дороги.

На момент аварії в салоні маршрутки знаходилося 27 осіб: 2 водіїв і 25 пасажирів. Транспортний засіб рухався з Івано-Франківська в Умань.

«Унаслідок аварії 11 осіб у віці від 49 до 61 років, жителі Івано-Франківської області, з травмами різного ступеня тяжкості доставлені в лікарню. Шестеро людей, серед яких двоє водіїв 49 і 54 років, а також четверо пасажирів, жінки 54, 59 та 61 років, були госпіталізовані», – зазначили в прес-службі правоохоронного відомства.

Слідчі Нацполіції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Винним у ДТП загрожує покарання тюрмою стоком до 3 років. Також у винуватців заберуть на три роки водійські права.

Нагадаємо, що в ніч на 7 жовтня в столиці на Наддніпрянському шосе сталася аварія за участі легковика та сміттєвоза. Водій автомобіля Nissan на швидкості врізався в зад вантажівки: рятувальники «вирізали» його пасажирів.

Читайте також:  Стало відомо, скільки пасажирів перевозять франківські маршрутки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.