facebook

Іванофранківці скаржаться на зміну руху маршрутного автобуса №41

Іванофранківці скаржаться на зміну руху маршрутного автобуса №41.В соцмережах розвернулася дискусії щодо необхідності повернути стару схему руху автобуса №41.

Якщо раніше автобус сполучав мікрорайон “Каскад” із онкодиспансером”, то з 4 жовтня автобус практично став дублювати маршрут автобуса №28 – “Каскад” – АС-3.

gps-naviagatori-avtobus-marshrutka-busik-avtopark-pizhik-6261-890x395__large




“Були звернення громадян по маршруту №41. Він буде рухатися до АС-3, розвертатися на кольці і їхати по вулиці Мазепи. Тобто зміна в тому, що раніше він рухався до онкодиспансеру, а тепер їздить по Мазепи
“, – повідомив начальник управління транспортуОлег Ганчак.

Іванофрнаківці не розміють, навіщо було скасовувати чи не єдиний маршрут, котрий сполучав онкодиспансер і готель “Надія”.

“Звертаюсь до чиновників з УТІЗ. Два запитання. 1) Яку адекватну заміну маршруту №41 ви можете запропонувати мешканцям м-ну Опришівці? 2) Хто з вас лобіює інтереси перевізника “Корида-Транс”?, – коментує Ярослав Чуйко.

 

Чому змінили рух маршруту 41? Тепер з Коновальця на Вовчинецьку не їде жоден автобус. Зате на Сільпо маршрутів тьма!!! От 41 там якраз ще бракувало… Ви хоча б трохи переглядали маршрути перед тим як їх міняти і питали про це у пасажирів, а не робили як вигідно перевізникам!!!”, – скаржиться Тетяна Матвіїв

Читайте також:  На Долинщині працюють над підготовкою інвестиційних проектів, які реалізовуватимуть у 2016 році

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.