facebook

“Або в нас з Ростовом війна, або Ростов – це Україна”! Може франківський “їхтамнема” роз’яснить?

Чергове зборище союзу “добровольців” Донбасу проходить у Ростові-на-Дону, передає “Лєнта.ru” з посиланням на “РаSSєя 24”. Там зібралися соратники-“собутильнікі” з російських регіонів, самопроголошених Донецького і Луганського бандформувань (“народних рєспублік”).


Перед присутніми виступив головний бандит – Олександр Бородай. За його словами, Ростов для з’їзду був обраний не випадково – “саме звідси у багатьох російських добровольців почався шлях на землю Донбасу”.

Зборище бойовиків прокоментував український журналіст і блогер Денис Казанський:

“Якщо повірити роSS-ЗМІ і на хвилину погодитися з тим, що в Україні йде громадянська війна, то виходить, що Ростовська область – це Україна. Ростов приймає в нашій громадянській війні таку активну участь, що доведеться нам невдовзі зафарбовувати цей регіон на карті у свої кольори і вимагати виведення російських військ.

Все почалося ще в лютому 2014 року, з тих пір, як там з’явився живий і легітимний ЯнукОвоч і став ламати кулькові ручки перед камерами. А потім закрутилося. У Ростов з Донецька потягнулися фури з написами «Вантаж-200» на бортах.

І як стали їздити, так і не можуть зупинитися вже два роки. Кілька днів тому ось запаяли в цинк Баггі.

Підозрюю, що ростовські трунарі вже озолотилися і побудували собі по дві дачі. Громадянська війна нібито в Україні йде, а запаювати в цинк всіх возять чомусь у Ростов. Містика якась.

З Ростовської області по наших позиціях в 2014 році регулярно наносилися артилерійські удари. Ось, наприклад, знаменитий Гуковскій «Град». Чи то Гуково – це українське місто, чи то війна у нас насправді не громадянська.

З Ростовської області в Україну увійшов загін Стрєлкова-Ґіркіна, який натиснув спусковий гачок війни. З Ростовської області приїхав і туди ж поїхав «Бук», з якого збили малайзійський «Боїнг». А сьогодні ось в Ростові пройшов з’їзд «добровольців Донбасу». Збиралися учасники нашої громадянської війни. У сюжеті кажуть – сотні людей приїхали.

Козіцин, Бородай, козаки, чорносотенці. Всі в зборі. Нічого вже не зрозуміло, чи то їх там немає, то їх тут немає, то чи є у нас з Ростовом війна, чи то Ростов – це Україна. Чекаю, коли Руслан Коцаба з Тетяною Монтян все роз’яснять. Вони точно знають правду”, – додав Казанський.

Між тим, сьогодні у «міністерстві держбезпеки ДНР» паніка через смерть російського полковника в Донецьку, якого, за твердженням бойовиків, вбили проукранські партизани. Про це в Facebook розповів координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

«Раніше серед дислокованих у Донецьку бойовиків і місцевих жителів (в основному – Київський і Куйбишевський райони міста) поширювалися чутки про те, що українські диверсанти вискочили з каналізаційного люка, викрали якогось російського полковника і потім відрізали йому голову», – пише Тимчук.

Тарас Микитюк© спеціально для “Український простір Прикарпаття

За матеріалами публікацій:

https://lenta.ru/news/2016/10/08/donbass/

http://deniskazansky.com.ua/rostov_eto_ukraina/

https://www.facebook.com/den.kazansky/posts/1166345556778288

https://www.youtube.com/watch?v=Z-azwTcaG7g

https://www.facebook.com/dmitry.tymchuk/posts/975273215934667

Читайте також:  Під час обстрілу Карабаху загинула 9-річна дівчинка, її брат важко поранений

Шукайте деталі в групі Facebook