facebook

Під час марафону рибалок у Козовій не спіймали жодного коропа (Фото)

Два дні 8 та 9 жовтня на березі ставу Козівка, що мальовничо розташувався на околицях м. Козова, тривали змагання рибалок Західної України “Тернопільський фідерний марафон, тандем 2016”. Хоча змагання з ловлі фідером найтихіші спортивні змагання, але



насправді 30 годин безперервної ловлі це дуже запекла боротьба. Свої ділянки рибалки отримали жеребкуванням. 23 команди, 46 спортсменів розтягнулись берегом. Рибу ловлять, як вдень, так і вночі. Рибу спочатку гарно годують за допомогою спеціального кошика – накривають їй стіл різними смаколиками, а вже потім смачним хробачком заманюють на єдиний гачок на вудці.

riba3

Але уявіть, що за два дні змагань різні команди мали дуже різний улов. Найменший заважив на 2 кг 100 г, а переможці витягли з води більш ніж 28 кг риби! За офіційними даними І місце виборола команда “Кльова точка”, м. Івано-Франківськ (Гаврилюк Роман, Мацюк Руслан) з результатом 28 кг 190 г риби, ІІ місце за командою “Тернополяни”, м. Тернопіль (Стрілецький Роман, Потурняк Андрій) – 17 кг 220 г, ІІІ місце у команди “FEEDER SPORT”, м. Івано-Франківськ (Веселовський Ігор, Левицький Олег) – улов вагою 14 кг 200 г. Команди переможців отримали кубки, медалі від співзасновника ГО Скеля, судді національної категорії, віцечемпіону України з ловлі риби спінінгом, тренера збірної Тернополя по фідеру Ангела Руслана, а також сертифікати від магазину “Все для рибалки” та великі коробки з печивом від ТМ “Рівненський пряник”. Змагання супроводжували судді національної категорії Грицина Руслан та Рюмін Віталій. Рибну юшку та смачну картоплю рибалкам та гостям змагань готував на ватрі Ангел Руслан.

Гостями марафону були команди зі Львова, Рівного, Стрия. Одна з команд має назву “Зловив відпусти” – що є головною ознакою спортивних змагань з ловлі фідером. Після зважування усю рибу випускають назад у водойму. Цього року гарно ловився лящ та сомик. Лящ повернувся у рідну стихію, а от сомика рибалки рахують рибою хижаком, загрозою для рибних угідь і у став він не повернувся. 

Змагання відбулись за підтримки ТМ “Рівненський пряник”, ГО ПКТМЕ “Скеля”, магазину “Все для рибалки”, виробника прикорму для риби Бельгійської фірми VDE. Інформаційний партнер змагань: сайт TeNews – Всі новини Тернопільщини на одному сайті.

Читайте також:  На Прикарпатті двоє чоловіків втопилися під час риболовлі

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.