facebook

Дружини російських олігархів вже питають чоловіків: А чи не простіше якось домовитися і зачистити цього … лідера

Знаєте, всі передбачають швидку ядерну війну – в зв’язку з ганебним скасуванням візиту Путіна в Європу і рекомендаціями Кремля всім російським чиновникам терміново повернути своїх родичів з-за кордону додому.

завантаження

Ядерна війна – це, звичайно, дуже неприємно.

Але до війни може і не дійти: я приблизно можу уявити почуття всіх цих напищених тітоньок з їх яхтами, маленькими собачками і престижними кокаїновими дітьми – прикиньте: кинути Монако / Форт-Лодердейл / Женеву / Нью-Йорк, квартири і вілли, нерухомість і рухомість , молодих місцевих коханців і можливість спілкуватися з Періс Хілтон / Дженніфер Лопес на холодну жовтневу Москву.

З ким там спілкуватися? З прибиральницею Катериною Аркадіївною? З Наташею Корольовою? Чому вона ваще досі Наташа? Під п’ятдесят вже ващето жінці!


Вони точно тихо, по Скайпу, сьогодні запитують чоловіка:

– А вам там чи не простіше всім якось домовитися і зачинити цього … лідера, блін?Задовбав, чесне слово. І так всі кривляться. А яхту хрін прішвартуеш: чіпляються, мовляв, щось не так, ватерлінія крива. І за спиною в спа-салоні перешіптуються. Виродки!Шоб він здох, дебіл!

А чоловіки їм:

– Тссссссс! Тихо! Ти що не розумієш, що мережі тово … прослуховуються?

 

Насрать!

 

– Тшшшшшшшш! Я взяв на п’ятницю квитки тобі і подружкам на стриптиз Тарзана!

 

Б ** ь! Ти б ще на стриптиз Кобзона квитки взяв! У перший ряд! Останнім знімаємо перуку, бін! Задовбав ваш цей! Вирішуйте щось там! Альо!

Читайте також:  Вилікуватися від COVID-19 неможливо, - вчені

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.