facebook

В Івано-Франківську поліцейські “зцілили” трьох псевдо-жебраків менше ніж за годину. ВІДЕО

Диво зцілення. Поліцейські з Івано-Франківська допомогли безногому інваліду знову ходити. Насправді, чоловік просто прикидався калікою, щоб виманювати гроші у жалісливих перехожих. А коли побачив копів — пустився навтьоки.

groshi_1_01


”Мене обікрали, я не можу в Чернівці добратися”. Таку жалісливу історію розповідає перехожим 29-річний Микола. Мовляв, немає обох рук. Його чекає вдома рідня, а грошей на дорогу не вистачає. Люди чоловіка шкодують. І не скупляться. А за жебраком, тим часом, спостерігають патрульні, інформують ”Вікна” з посиланням на ТРК “Україна”..

”Йодом навіщо намазали руки? Чого це йодом я намазав? Це мазь просочується”.
Копи не вірять чоловікові, і чудесне зцілення відбувається на очах десятків городян.

Микола і правда з Чернівців. Там дружина і двоє дітей. А в Івано-Франківську заробляє жебрацтвом і про іншу роботу не думає.
— Сказав, що в нього це такий бізнес, що в Івано-Франківську люди добрі, грошей дають багато, тобто, відповідно, жаліють таких людей. Заробітки за один день тисячу гривень, — розповідаєВасиль Мовчан, інспектор роти патрульної поліції.
Затримати пройдисвіта поліцейські не можуть — немає такого закону. А ось публічне викриття, відзначають копи, на якийсь час відлякує шахраїв

— Зараз рухаємося в бік вокзалу, нам поступив виклик про те, що невідомі особи просять гроші на важкохворих дітей, — кажуть поілцейські.

Залізничний вокзал. Найпопулярніше місце серед жебраків. Поліцейських вони бояться менше, ніж знімальну групу.
Микола у пасажирів просить милостиню нібито для тяжкохворий дворічної племінниці. В руках — виписка з історії хвороби. Ось тільки там вказано діагноз звичайної застуди.

Наступне хлібне місце жебраків — біля центрального собору. На перший погляд, здається, що у цього чоловіка немає ніг. Але, побачивши камеру, інвалід набуває здатності ходити і навіть бігати

Читайте також:  Франківського патрульного засудили за перевищення службових повноважень при затриманні нетверезих екс-високопосадовців

Три викриття менше, ніж за годину. Однак громадяни, опитані Подіями, не бояться бути ошуканими.

За спостереженнями поліцейських, вуличні жебраки, як правило, обманюють. Тому, якщо хочете комусь допомогти, — зробіть це адресно. Привезіть фрукти в будинок для людей похилого віку або іграшки в інтернат.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.