facebook

Футболісти Шахтаря взяли участь у перемозі збірної Бразилії над Францією

У четвер, 26 березня, збірна Франції в товариському матчі поступилася команді Бразилії з рахунком 1:3

1601303




Подробиці і трансляція матчу: Франція – Бразилія 1:3 трансляція товариського матчу

26 березня в Парижі на стадіоні Стад де Франс збірна Франції приймала в рамках товариського матчу команду Бразилії. Французи на правах господарів швидко заволоділи ініціативою в поєдинку, змушуючи суперника більше грати в захисті. Але команда Дунги не збиралася весь час відсиджуватися в обороні, і також намагалася змусити опонента відпрацьовувати біля власних воріт.

Першими рахунок у матчі відкрили підопічні Дідьє Дешама. Вальбуена на 21-й хвилині навісив з кутового у штрафну збірної Бразилії, звідки Рафаель Варан точним ударом головою відправив м’яч у сітку. Але бразильці до кінця першого тайму зуміли зрівняти рахунок у матчі. Оскар, отримавши м’яч у штрафному Франції на 40 хвилині, опинившись віч-на-віч з голкіпером, зумів переграти останнього і відправити м’яч у ворота.

Після перерви збірна Бразилії почалаграти активніше, змусивши суперника почати грати у відкритий футбол. На 57-й хвилині Вілліан, який свого часу встиг пограти за донецький Шахтар, на підступах до штрафного суперника скинув м’яч лівіше на вільного Неймара. Останній не промазав, і вивів свою збірну вперед.

На 60-й хвилині зустрічі французи мали чудову нагоду зрівняти рахунок. Вальбуена нависла в штрафну на Бензему, але той не зумів вразити ворота суперника, перебуваючи всього з декількох метрах.

А крапку в матчі поставив Луїс Густаво, який після подачі з кутового Вілліана, забив головою.

Варто зазначити, що головний тренер збірної Бразилії Кралос Дунга в цьому матчі дав проявити себе двом футболістам Шахтаря. Дуглас Коста на 83-й хвилині замінив екс-партнера по донецькому клубу Вілліана, а Луїс Адріано на 88-й хвилині замінив Фірміні.

Читайте також:  Шахтар обіграв Говерлу перед матчем із Фенербахче

Франція – Бразилія 1:3

Голи: Варан (21) – Оскар (40), Неймар (57), Луїс Густаво (69)
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Шукайте деталі в групі Facebook