facebook

Україна не продовжила санкції проти Росії

США тримають санкції проти Росії, Канада тримає, Євросоюз тримає – а Україна ні

Україна святкує день свого захисника. Ці люди – справжні Герої, які жертвують своїм життям, здоров’ям, найкращими роками – і навіть не уявляють цинізму бариг, які заробляють на війні.

69_main


Чи знаєте ви, що вже місяць в Україні не діють санкції проти Росії, російських громадян та компаній? Так-так, все правильно. 16 вересня 2015-го указом президента Порошенка було введено санкції терміном на один рік. 16 вересня 2016 санкції закінчилися. І вже місяць немає указу Порошенка про поновлення санкції. Тобто США тримають санкції проти Росії, Канада тримає, Євросоюз тримає – а Україна ні.

За інформацією моїх джерел, продовження санкцій немає, оскільки тривають торги. Це стала чергова корупційна тема. За певну суму можна викреслити себе з санкційного списку. Або включити туди свого конкурента – і отримати монополію на ринку. Ну і ще – поки тривають «санкційні канікули», можна не за дорого придбати активи, які підпадають під санкції. Nothing personal, it’s just business, як казали видатні мафіозі сучасності.

Так, хотілося б швидше, чеснішими головами, чистішими руками. Але попередники не дожили взагалі, а нам всміхнулася доля творити історію не лише для онуків, а ще й і для себе.

А що за це ллється кров – за такі речі лилася вона в усі часи.

Зі святом Захисника України вас – усіх, кого це стосується. На передовій і в тилу, на базах і полігонах, у шпиталях, школах і дитсадочках.

Ми доживемо до здійснення нашої мети.

Джерело: блог Сергія Лещенка

Читайте також:  Порошенко: Вибори в Маріуполі обов'язково повинні відбутися

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.