facebook

Як олігархи карають дружин за зради: пікантні фото Могилевської і пригоди дружини президента

Для чоловіків змиритися зі статусом “рогоносця” стає непосильним завданням, і в що б те не стало, ошукані чоловіки намагаються помститися колишнім коханим за зраду.




Перелюб дівчат осуджувалося ще з давніх часів. Для того щоб покарати невірних дружин, у різних народів світу були свої витончені способи помсти. Монголи розрубували зрадниць на дві частини, в королівстві Лоанго коханців скидали з крутої скелі, а в мусульманських країнах жінок чекала публічна прочуханка.

У наші дні жінки, як правило, не піддаються публічним приниженням і тортурам з боку громади, однак вони все одно не застраховані від помсти скривджених чоловіків.

Коханка капітана “Динамо”

У всіх на слуху зараз історія сімейного скандалу голови правління “Укрпродукт Груп” Сергія Євланчика і його дружини Марини Кутєпової. За амурную зв’язок 33-річної дружини з голкіпером київського “Динамо” Олександром Шовковським бізнесмен не тільки заборонив Марині бачитися з дітьми, але і вимагає в суді від дружини виплатити йому аліменти в розмірі 664 тисячі гривень.

При цьому дівчина поскаржилася на те, що охорона чоловіка била її, коли вона намагалася перешкодити Евланчику відібрати їх дітей, 7-річну Аню і 9-річного Микиту

307155

“На очах у дитини охорона чоловіка мене побила, є відео, як він відводить дитину і відштовхує мене від машини. Це все було в початку серпня”, — поскаржилася Кутєпова.

Крім того, вона заявила, що чоловік їй систематично зраджував і приводив нових жінок в компанію, де були їхні діти. Втім, як розповіла екс-дружина “динамівця”, дизайнер Ольга Альонова, Марина Кутєпова і сама не без гріха. За словами Альонової, дружина Євланчика не один рік домагалася прихильності її чоловіка Шовковського і, зрештою, шлюб дизайнера з футболістом був зруйнований.

Зараз Євланчик веде боротьбу з Кутєповою за опіку над дітьми в суді.

Вечірки з “оголенням” і джакузі

Схожа ситуація в сімейному житті склалася і у футболіста збірної Росії і петербурзького “Зеніту” Олександра Кержакова. Спортсмен навіть не здогадувався, що в той час, коли він виїжджав на змагання за новими перемогами, його громадянська дружина Катерина Сафронова влаштовувала вдома бурхливі вечірки з іншими чоловіками.

Проте все таємне коли-небудь стає явним. І через якийсь час один з гостей будинку Кержакова виклав в Мережу скандальне відео, на якому дівчина, схожа на Катерину, веселиться, розсипаючи на планшет білий порошок. На інших кадрах дівчина відправляє оголеного чоловіка в душ, а потім і сама ніжиться оголеною в джакузі.

Читайте також:  Встиг побачити тільки як блиснули фари…”: У Львові сталась смертельна ДТП. Lexus на швидкості влетів у маршрутку

931612
Після побаченого Кержаков в судовому порядку заборонив дружині бачитися з дитиною, якій на той момент був рік.

Викрав авто в день весілля колишньої

Відносини ведучого Андрія Джеджули і співачки Санти Дімопулос після розлучення перетворилися на справжній детектив. Шоумен ніяк не міг змиритися з тим, що дівчина покинула його заради мільйонера Володимира Самсоненка, і почав робити активні дії, щоб нагадати про себе.

Джеджула вирішив помститися колишній дружині прямо в день її весілля з новим бойфрендом. Розгніваний ревнивець викрав з-під будинку мами співачки подарований їм колись автомобіль.

 

992755
Незабаром на сторінці ведучого у соцмережі з’явився пост: “Люди добрі, якщо хто хоче їздити швидше, продам свій BMW 540, 4,4 л. двигун. Мені вже потужності не вистачає”. На що Дімопулос написала у відповідь: “Андрюша, напевно, тому ти викрав у моєї мами з-під будинку (в день мого весілля) MAZDA 3, яку подарував мені 5 років тому. Дуже “по-чоловічому”.

Втім, на цьому розбирання колишньої пари не закінчилися. Джеджула відбирав у Дімопулос сина, подавав на дівчину в міліцію і недоброзичливо відгукувався на її адресу. А після жорстокого нападу і побиття невідомими провідний публічно заявив, що це справа рук його колишньої дружини.
Зараз зірки все ж знайшли спільну мову, і намагаються не виносити конфлікти на загальний огляд заради спільного сина Даніеля.

“Брудна” помста

А ось британець, ім’я якого ЗМІ з етичних міркувань не повідомляють, помстився дружині за зраду вельми неординарним способом.

Чоловік не зміг спустити з рук коханої той факт, що вона розмістила на сайті для пошуку коханців анкету, написавши при цьому, що заміжня за “повним ідіотом”, і що насправді її єдині пристрасті – “кінь і кабріолет Peugeot”.

Розлючений “рогоносець” незабаром орендував трактор і засипав улюблений Peugeot дружини кінськими екскрементами. Відео з “брудної” помстою чоловік розмістив на YouTube, де здобув підтримку користувачів і схвальні лайки.

Помста з “блакитних екранів”

Екс-солістка групи “ВІА Гра” Анна Седокова славиться своєю фривольною поведінкою. Співачка регулярно публікує в Instagram пікантні фотографії, в тому числі з чоловіками, за що її критикують як користувачі соцмереж, так і публічні люди. Такий розгульний спосіб життя згубно позначився на її шлюб з другим чоловіком, бізнесменом Максимом Чернявським, який протривав лише кілька років.

Читайте також:  Прийшов час руйнувати корупційно-олігархічну систему: хто наступний на Прикарпатті?

487421
Чернявський довго приховував справжні корені розладу в сім’ї, проте через якийсь час все ж зізнався, що причиною розлучення стала зрада артистки. Максим розповів журналістам, що одного разу в Москві застав Анну з іншим чоловіком і тут же розірвав стосунки. А щоб провчити зірку шоу-бізнесу, бізнесмен вирішив знайти собі нову пасію на реаліті-шоу “Холостяк”, що у нього благополучно і вийшло. Варто відзначити, що романтичне шоу дивляться мільйони людей по всьому світу.
Ображена Ганна пізніше напише у соцмережі:

“Як би і хто б не намагався залучити мене в цю жалюгідну метушню бруду, я не ввяжусь. Я буду вище. Я буду сильніше. Не виправдовуючись, не доводячи. Не принижуючи і не ображаючи. Тому що це доля тих, у кого ще болить. Або кому потрібно щось піарити… Час все розставить на свої місця. Бажаю гарних оцінок! Мабуть, це того варте”.

Середній палець за 7 тисяч доларів
59-річний бізнесмен Алан Марковіц, власник відомого в Детройті стриптиз клубу, підійшов до питання помсти з гумором. Чоловік не став наймати бандитів, щоб побити нового залицяльника дружини або наносити закоханим голубкам матеріальний збиток. Навпаки, Марковіц витратив 7 тисяч доларів, щоб встановити навпроти вікон колишньої дружини та її нового чоловіка величезну скульптуру, що зображає витягнутий вгору середній палець. Для цього чоловікові довелося навіть орендувати сусідній будинок і замовити додаткову підсвітку.
Тепер образливий жест цілодобово “муляє” очі парочці.

Пікантні фото Могилевської

Співачка Наталя Могилевська також стала жертвою ревнощів цивільного чоловіка і колишнього продюсера Олександра Ягольника. Після того, як у пресі кілька років тому з’явилася недостовірна інформація про вагітність зірки, Олександр, скошений ностальгією за минулими часами, почав мстити екс-коханій, виливаючи інтимні подробиці життя Могилевської допомогою Facebook.

Ревнивець розповів про стосунки артистки з співаком Владом Дарвіном і опублікував ексклюзивні фото, на яких Наталя позує в купальнику.

694058-620x425

“Я “відпустив” її ще в 2008-м У Криму, куди приїздив вітати її з днем народження. Це мій букет (сорі за якість фото, тоді айфонів ще не було). На цьому ж дні народження, побачивши поруч з нею молодого Влада Дарвіна і почувши романтичну історію того, як вони зустрілися, то, як Наташа була їм захоплена, я і зробив цей висновок для себе: “відпускаю” і бажаю щастя”, – доповнив знімки зірки ображений бойфренд.

Після цього імпульсивного вчинку справа навіть дійшла до суду. Однак Ягольник пізніше протверезів від несподіваної люті і вибачився перед Могилевської.

Читайте також:  "Куратор" Прикарпаття Рінат Ахметов каже, що виділив 300 мільйонів гривень на боротьбу з коронавірусом

Українця Ягольника переплюнув 46-річний шотландець Ян Катберт з Единбурга. Чоловік, дізнавшись, що його 34-річна дружина Елісон “наставляла йому роги” у власному домі, взяв кілька сотень знімків кривдниці в негліже і розклеїв їх по всьому місту, не пропустивши навіть дошки оголошень у муніципальній школі.

Любовні пригоди першої леді

На жаль, ні гроші, ні успішна кар’єра не є гарантією збереження ніжних почуттів, і навіть президенти не застраховані від зрад.

У минулому році розгорівся сімейний скандал в життя глави держави Естонії. Дружину Тоомаса Хендріка Ільвеса “засікли” на майданчику одного з талліннських кав’ярень, де 47-річна Евелін танцювала і цілувалася з невідомим 30-річним чоловіком. Місцевий таблоїд Kroonika на наступний же день опублікував фотографії, на яких перша леді ніжиться з молодим партнером.

561099
Тоомас Хендрік Ільвес розлучився з дружиною і залишив її без соціальної допомоги. Після розлучення жінка була позбавлена всіх соціальних благ, у тому числі й службового автомобіля, і була змушена повернутися на роботу.
Любов до гробу
Втім, історії про зради не завжди закінчуються так цивілізовано, як у попередніх героїв статті. Відомо безліч випадків, коли в стані афекту ревнивці били або навіть позбавляли життя своїх пасій.

258358

Взяти хоча б до прикладу випадок, коли відомий голлівудський актор Мел Гібсон на ґрунті ревнощів вибив дружині, піаністки Оксани Григор’євої, частина передніх зубів. Приводом для такого звірства стала фотографія, на якій Григор’єва сидить на ліжку в сукні-ночнушке поруч зі своїм охоронцем. Актор запідозрив дружину в зраді і почав бити, хапати жінку за горло і погрожувати пістолетом. Після всього цього Григор’єва і Гібсон довго розбиралися в суді, а спори щодо спільної дочки Люсії розглядають у судовому порядку і донині.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.