facebook

Вчені дослідили зміни в тілі вагітних. Сенсаційне відкриття

Міжнародна група медиків встановила, що за дев’ять місяців вагітності у кожної жінки збільшується розмір ноги, приблизно на два міліметри.

0b5e7a600adfaf5402c5376f922500a1За словами фахівців, вони провели масштабне дослідження і прийшли до висновку, що більшість жінок під час вагітності купують просторе і зручне взуття не тільки через те, що ноги часто набрякають – стопа дійсно збільшується в розмірах.

Раніше дослідники вже висували гіпотезу про те, що всі жінки після пологів купують взуття приблизно на піврозміру більше, однак не могли цього довести на практиці.

Фахівці з американського Університету Айови підтвердили ці здогадки, провівши масштабний експеримент. За їх словами, за дев’ять місяців вагітності у 89 відсотків жінок стопи подовжуються не менш, ніж на два міліметри, в деяких випадках подовження стопи буває набагато більше.

У деяких дам нога в розмірах збільшується навіть на один сантиметр, стверджують вчені, і розмір ноги продовжує рости і після пологів – приблизно ще п’ять місяців. З наукової точки зору дослідники поки не можуть пояснити цей феномен.

Читайте також:  На Волині до втpaти cвiдомості напилися дві сестри 10 та 11 років

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.