facebook

Мордор в очікуванні перевороту: “Кров буде литися рікою…!”

З організаторами перевороту кремлівсько-путлерівська банда намагатиметься розправитися ще під час придушення путчу.



РаSSєя після анексії Криму та вбивства Бориса Нємцова перестала бути пострадянською державою з непорушними кордонами і гарантіями безпеки для еліти. Про це йдеться в статті “Сharter97” з посиланням на видання “7 днів”.

“До лютого 2014 Московія була державою з чітко визначеними кордонами. І ніяких сумнівів в цій визначеності її кордонів – незважаючи на очевидну рихлість російської держави і включення в нього територій, вже фактично стали самостійними державами, таких як Татарстан або Чечня – ні у кого ні в самій РаSSєї, ні в світі не було”, – розповідається в публікації.

Саме тому “людоїдська війна” Кремля в Чечні не привела до серйозних санкцій.

“Але що таке територія РаSSєї після Криму? Чому не можна не тільки приєднувати, а й відокремлювати? Де та межа в територіальному розмежуванні російських регіонів, яку не можна перейти? Всі ці питання можуть абсолютно передбачувано з’явитися на тлі будь-якої гострої політичної та економічної кризи”, – пояснює видання.

“Після того, як колишній спадкоємець сьогоднішнього “царя”, колишній перший віце-прем’єр і один з найвпливовіших керівників країни був убитий в декількох метрах від Кремля, вбивство будь-якого іншого високопоставленого керівника в декількох метрах від Кремля (або в самому Кремлі) вже не виглядає нічим незвичайним“, – зазначають автори.

У статті нагадують, що члени ГКЧП всього лише ізолювали останнього радянського генсека Михайла Горбачова. А після придушення перевороту змовники відбулися декількома місяцями тюремного ув’язнення, за винятком міністра внутрішніх справ СРСР Бориса Пуго, який наклав на себе руки.

“Якщо переворот буде відбуватися в сучасній РаSSєї, його організатори не зможуть залишити в живих керівника держави – просто тому, що перед ними буде вічно маячити привид Нємцова. І з тієї ж причини в разі невдачі перевороту його організаторів теж не зможуть залишити в живих“, – підкреслив Портников.

Оскільки в РаSSєї немає статті, яка б забезпечила страту змовників, з ворогами будуть намагатися розправитися ще під час придушення путчу. А це означає, що росіяни вже “живуть у прірві”.

Кров буде литися рікою. При будь-якому потрясінні у владі. При будь-якій економічній кризі. При будь-яких політичних пертурбаціях. Може бути, хтось думає, що в РаSSєї нестабільність і невизначеність, але насправді це останні роки (або місяці) стабільності, коли всі умови для нестабільності вже забезпечені, всі необхідні кроки вже зроблені і нічого не можна змінити“, – підсумовує видання.

Між тим, неонацистський фашистський портал “Москва – ІІІ Рим” ще раніше прогнозував таку ситуацію: “В РаSSєї починають складатися передумови для військового перевороту. З огляду на правий характер режиму і соціальне становище військовослужбовців, він може носити тільки демократичний характер. До такого висновку прийшли в Інституті глобалізації і соціальних рухів (ІГСР), оцінивши вплив соціально-політичної кризи в країні на армію. Для виступу може виявитися досить одного або декількох серйозних приводів, таких як застосування армії для придушення масових заворушень.

Страх перед можливим військовим переворотом не залишає владу Кремля. «Багато в чому саме недовірою до армії пояснюються кадрові перестановки. Офіцерський корпус ненадійний і всупереч відчуження між ним і солдатської масою, він здатний повести її за собою в рішучий момент.

«Не дивлячись на націоналістичний забарвлення поглядів військових, вони незадоволені, перш за все, правим соціально-економічним курсом уряду. В умовах посилення громадського неприйняття неоліберальної політики держави, можливий саме демократичний виступ армії», – вважає керівник Центру економічних досліджень ІГСО Василь Колташов. Економічна ситуація нестабільна, а відмова уряду від боязкого кейнсіанства посилює нарікання як у суспільстві, так і серед військовослужбовців“, – резюмує видання.

Тарас Микитюк© спеціально для “Український простір Прикарпаття

За матеріалами публікацій:

http://charter97.org/ru/news/2016/10/15/227545/

http://3rm.info/publications/34358-voennyy-perevorot-v-rossii-fantaziya-stanovitsya-veroyatnostyu.html

http://haile-rastafari.livejournal.com/82229.html

Читайте також:  В Україні видаватимуть нові водійські права європейського зразка з електронним чіпом (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook