facebook

В Абхазії біля телецентру підірвався соратник “Мотороли” – ЗМІ

Чоловік, який підірвався на саморобному вибуховому пристрої на території сухумського телецентру, виявився громадянином України.
Про це повідомило джерело у МВС Абхазії, передає “Радіо Свобода” з посиланням на агентство Caucasus Times.

1419682902-7569

За його словами, Сергій Торосенко входив до групи ліквідованого в Донецьку терориста Арсенія Павлова “Мотороли”. За словами джерела, загиблий на території телецентру підозрюваний мав спільників, їхніми пошуками займаються слідчі органи.

Торосенко приїхав до Абхазії днями, перейшовши кордон Абхазії з Росією на посту Псоу. За інформацією слідства, вибух стався випадково, зловмисник ще деякий час залишався при свідомості. При ньому були виявлені рація, а також карти із зазначенням розташування держустанов. Про можливі мотиви дій загиблого не повідомляється.

Однак відомо, що раніше в Абхазії проходили лікування бойовики з “ДНР”, в тому числі й “Моторола”, у якого стався конфлікт з місцевими жителями, що ледь не закінчився перестрілкою. Раніше в понеділок ЗМІ повідомили, що в Сухумі невідомий чоловік у понеділок вранці підірвав себе біля входу в будівлю Абхазької державної телерадіокомпанії.

Читайте також:  «Анексія» історії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.