facebook

Як ґвалтівники обирають собі жертву: шокуючі факти

У групи ґвалтівників у в’язниці взяли інтерв’ю про те, за якими критеріями вони визначають потенційну жертву.

Сьогодні багато випадків нападу на жінок та дітей, які піддаються страшним випробуванням і потрапляють до рук злочинців-збоченців. Ніхто ніколи не знає, за яким критеріями чи зовнішнім виглядом злочинці обирають собі жертву, проте тепер на це питання відповіли самі, тепер вже осуджені і ув’язненні, злодії.

d3f04bb23ca4681d8241f277593420ee

Ось кілька шокуючих фактів:


1. Перше, на що звертає увагу ґвалтівник – зачіска. Вони люблять слідувати за жінкою з хвостиком, пучком, косою або будь-якою іншою зачіскою, за яку легко вхопитися. Не виняток і жінки з довгим волоссям, а ось на дівчат із зачіскою “під хлопчика” рідко влаштовують полювання.

devushka-ochki-hvost

2. Друге, на що дивиться здочинець – це одяг. Він піде за жінкою, з якої легко зірвати одяг. Багато ґвалтівників носять з собою ножиці.

b213736010ef05fb42ecb5e3b1fg--odezhda-sarafan-na-zavyazkah-iz-lna-v-polosku

3. Також вони видивляються жінок, які розмовляють по мобільному телефону, які риються в сумці або зайняті чимось, так як їх легко застати зненацька і схопити.

devushka-govorit-po-telefonu

4. У першу чергу, жінок викрадають на парковках супермаркетів, офісів і в громадських вбиральнях.

6071

5. Зазвичай ґвалтівники намагаються схопити жінку і швидко відтягнути її в місце, де ніким не будуть спіймані.

maxresdefault

6. Якщо ви будете хоч якось боротися і захищатися, вони розчаруються, так як швидко зрозуміють, що ви можете привернути небажану увагу, а смиренність займе багато часу. Але більшість дівчат цього не роблять, тому що бояться і розраховують на милосердя.
anti-Rape2

7. Ці злочинці розповіли, що не стануть нападати на жінку з парасолькою або будь-яким іншим предметом, яким можна скористатися на безпечній відстані, не підпускаючи близько насильника. Ключі до цих предметів не належать, так як ви повинні бути дуже близько до нападаючого, щоб використовувати їх як зброю.

Читайте також:  На Житомирщині брат зґвалтував сестру-школярку

Dollarphotoclub_69484559-700x466

Ці найперші ознаки варто запам’ятати, аби уникнути подібних ситуацій! А ще краще, якщо ви ніколи не ходитимете поодинці у підозрілих місцях. 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.