facebook

На Львівщині на хабарі взяли трьох депутатів міської ради

Співробітники СБУ та військової прокуратури затримали 17 жовтня трьох депутатів Винниківської міськради під час отримання хабаря.

Факт затримання депутатів  підтвердив міський голова Винників Володимир Квурт.

habar-koruptsiya-890x395

Зокрема, під час передачі хабаря у $10 тис. затримали трьох депутатів «Громадянської позиції» Богдана Явного, який є заступником голови земельної комісії Винниківської міськради, Всеволода Хому  і  депутата «Партії простих людей» Андрія Чорного.

1406832_1443683

ZAXID.NET зв’язатися з підприємцем Павлом Фіщуком, у якого депутати вимагали хабар. За його словами, депутати вимагали 10 тисяч доларів і квартиру в новобудові  в обмін на продовження договору оренди земельної ділянки.

1406832_1443682


Гроші та документи на квартиру вилучили правоохоронці

«Я хотів продовження оренди земельної ділянки  для будівництва багатоквартирного будинку на вулиці Сахарова.  Близько півроку вони мені морочили голову і всіляко перешкоджали процедурі. Зрештою повідомили, що я маю дати хабар  – 10 тисяч доларів і квартиру в новобудові. Я звернувся в СБУ.  Сьогодні двоє депутатів Андрій Чорний і Богдан Явний пройшли до мене в офіс і ми домовились, що я передаю хабар. Та обачні депутати вирішили гроші отримати на вулиці», — розповів ZAXID.NET Павло Фіщук.

Передача грошей відбулась на Лисинецькій дорозі. В момент отримання грошей всіх депутатів затримали співробітники СБУ.

Інформацію уже підтвердили у військовій прокуратурі та СБУ у Львівській області. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Читайте також:  “Але я все ж дуже хочу вийти заміж”: Дівчина Богдана вперше розповіла про їхні стосунки. А про 4 його доньок знає?

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.