facebook

На сесії Верховної Ради Мосійчуку порадили більше не “лізти” в Коломию (відео)

Нардеп – коломиянин Іван Мельничук порадив колезі Ігорю Мосійчуку більше не “лазити” в Коломию.

18 жовтня, на засіданні сесії Верховної Ради нардеп Ігор Мельничук емоційно прокоментував нещодавній візит депутата



Ігоря Мосійчука
на Франківщину.

mosiychuk-890x395

“Замість того, щоб працювати в парламенті, Мосійчук гарненько на літачку полетів відпочивати за кордон. А коли це розповсюдилось по Україні і почали питати, де барін відпочиває, він нічого кращого не придумав, як приїхати на вихідні у місто Коломия та влаштувати там маленький заколот. Щоб вся Україна побачила, що він нібито займається якоюсь діяльністю”, – обурюється нардеп.

Мельничук порадив Мосійчуку більше не “лізти” в Коломию, адже мовляв останній не розуміє що таке гуцули та місто Коломия.

 

“Коли ви приїжджаєте туди, народ жалкує, чому не відмінили депутатську недоторканість. Тому що було дуже багато бажаючих вас викинути з другого поверху балкону ратуші за те, що ви там витворяли. Там є депутат Верховної Ради, якого обрали люди і тільки йому можна за заявами громади надавати оцінку того, що відбувається в місті Коломия”, – переконаний Іван Мельничук.

 

Натомість Мельничук додає, що нардеп з Коломийщини розповів йому, що не розуміє, для чого Мосійчук “приволік” його на майдан.

 

А відтак Мельничук у підсумку побажав колезі чемно ходити на засідання Верховнох Ради та голосувати за законопроекти, які потрібні людям, зокрема і коломиянам.

 

Та підсумував: “Не тягайте за піджаки тих, кого обрала громада, адже в майбутньому поволочать вас. Якщо не знаєте, чим займатись, то ходіть збирати гроші на партію. Це у вас дуже гарно виходить”.

 

 

Читайте також:  "Ми тепер – королеви і президенти": Геращенко зазіхнула на святе, Зеленському варто панікувати

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.