facebook

Вбивство у Волновасі: СБУ підійшла до ключового етапу розслідування

Радник глави відомства Маркіян Лубківський розкрив подробиці затримання підозрюваного.

1601850




Служба безпеки України підійшла до ключового етапу розслідування вбивства її співробітника в Волновасі, повідомив під час телефонного включення в прямому ефірі “Шустер Live” радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

Він розповів деякі подробиці затримання підозрюваного у вбивстві.

“Гордєєва затримали в Закарпатській області при спробі підробити документи або зробити їх для того, щоб виїхати за кордон. Він буде давати свідчення і слідчі зможуть зробити всі висновки, а потім справу буде передано до суду. Нам вдалося підійти до ключового етапу цього розслідування”, – сказав Лубківський.

Він додав, що всі заяви тих, хто публічно коментує цю справу і називає імена, документуються. Тому потрібно буде пояснювати свої висловлювання і представникам правоохоронних органів.

За словами Лубківського, картину вбивства будуть відновлювати слідчі.

“Ми наполягаємо, щоб судовий процес був відкритим для громадськості”, – додав радник глави СБУ.

Раніше повідомлялося, що затриманий можливий вбивця офіцера СБУ в Волновасі.

Нагадаємо, в суботу, 21 березня, начальник міліції Донецької області В’ячеслав Аброськін повідомив, що невідомі розстріляли у Волновасі співробітника СБУ.

Пізніше глава МВС України Арсен Аваков заявив, що вбивство офіцера розкрито, затримані 11 учасників бандформування, причетні до цього інциденту.

Читайте також:  Луцький терорист випустив заручників з автобуса: його затримали. Фото і відео

Шукайте деталі в групі Facebook