facebook

Церква, де збуваються мрії. Матір Божа подарувала дитину сім’ї з Калуша

Нещодавно ми публікували історію про сім’ю з Івано-Франківська, яка завдяки Чудотворному Образу Матері Божої Ласкавої, змогла після восьми років очікування, зачати і народити дитину.

4zgLn4cTe8Y (1)


Втім, як роповідає настоятель храму, в якому знаходиться чудотворна ікона, отець Володимир Вінтонів, це не єдиний випадок.

 

Священик наводить ще одне свідчення про чудо за посередництвом Чудотворної Ікони Ласкавої від подружжя з Калуша.

 

Слава Ісусу Христу! Ми, подружжя Михайло та Світлана, прожили 4 роки без діток. За цей час намагалися не втрачати надії на те, що зможемо самостійно, без допомоги центру репродукції, народити дитинку. Протягом цих років, які нам здавалися вічністю, ми кожного дня просили у Господа про найцінніший скарб для батьків – здоровеньку дитинку.

Кілька років я, Світлана, молюся “Таємницю щастя”, починаючи з 2016 дізналася про “Дев”ятницю до Богородиці, що розв”язує вузли”, яку також неодноразово промовляла до Матінки Божої. Разом з чоловіком молилися “Дев”ятницю до святої Марти”.

16 квітня 2016 року ми з чоловіком відвідали Богослужіння у Каплиці святих рівноапостольних Володимира та Ольги ( м. Калуш), де на той момент ви, священику Володимире, правили службу і привезли Чудотворну Ікону Матері Божої Ласкавої Станіславської. Після Служби Божої ми з чоловіком дотримувались наданих вами вказівок – читали Біблію, молилися, кадили ладаном, протягом 9 днів і щиро вірили. І з нами сталося велике чудо – я завагітніла!

Ми щиро вдячні Господу Богу, Матінці Божій Ласкавій, Ісусику і всім святим, які вислухали наші молитви. Дякуємо вам, священику Володимире, за те, що даєте подружжям надію на безмежне щастя. Ми своїми молитвами висловлюємо подяку іконі Матері Божої Ласкавої Станіславської. Дякуємо, священику Володимире, за вашу щиру молитву. Дай, Боже, щоб такі листи подяки приходили кожного дня на вашу адресу, щоб люди не втрачали віри і Господь обов”язково прийде на допомогу кожному, хто щиро просить про це. Слава Ісусу Христу.

 

Читайте також:  На Прикарпатті печуть хліб на диких дріжджах

Михайло та Світлана

 

“Нашу Чудотворну Ікону люди назвали Ласкавою саме завдяки численним таким подарункам. Вона дарує сім’ям діточок. Тож запрошую і Вас, і Ваших друзів на молитви”, – говорить о. Володимир.

 

Відгукуючись на чисельні прохання людей, чергові Молитви за дар Батьківства у Відпустовому Місці Чудотворної Ікони Матері Божої Ласкавої, що знаходиться у храмі св. Йоана Хрестителя по вул. Микитицецькій у Франківську, розпочнуться в понеділок 31 жовтня, о 18.00 год.

 

контакти: о. Володимир 067-28-28-258

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.