facebook

У Франківську обиратимуть найкрасивішу студентку медичного університету – “Міс ІФНМУ-2017”

У четвер, 27 жовтня, о 18.30 в обласній філармонії відбудеться грандіозне дійство, де обиратимуть найкрасивішу студентку університету – «Міс ІФНМУ-2017». Учасниці готуються до конкурсу вже півроку.

Координатор заходу студентка другого курсу медичного факультету Оксана Нестеренко розповідає, що таке змагання між університетськими красунями стало традиційним, адже проводиться вже п’ятий раз. Десятеро учасниць матимуть змогу проявити себе у таких завданнях як дефіле в медичних костюмах, купальниках та вечірніх сукнях, а також в інтелектуальному конкурсі, йдеться на сайті університету.

62d9246edabc0346c241ad9fa793d312_m1

Цікаво, що цього разу під час заходу виступатимуть багато талановитих гуртів, танцюристів і вокалістів, серед яких, зокрема, і студенти ІФНМУ.

Учасниць конкурсу обирали організатори – представники Студентського профкому. Дівчата заповнювали анкети, в яких розповідали про свої хобі, мрії, життєві цілі, а також пояснювали бажання взяти участь у конкурсі. Основними критеріями відбору були високий інтелект, харизматичність, акторські здібності, пластичність та, звісно ж, приваблива зовнішність.

До речі, підготовка до конкурсу вже триває аж півроку. Учасниці мусили досконало опанувати майстерність дефілювання, основні танцювальні рухи, навчитися правильно всміхатися та поводитися на сцені.

Конкурсантки зізнаються: за час підготовки так потоваришували, що взагалі не розглядають одна одну, як конкурентку.

Одна з учасниць, студентка другого курсу медичного факультету Христина Романів каже, що вже брала участь в конкурсі краси «Міс «Високий замок», однак їй було цікаво спробувати власні сили і в університетському змаганні красунь. Хоча дівчина й подумати не могла, скільки енергії та часу доведеться віддати. «Останнім часом тренуємося з хореографом п’ять днів на тиждень по три-чотири години, – каже Христина Романів. – Найбільше хвилююся, мабуть, як і решта дівчат, перед інтелектуальним конкурсним завданням».

Читайте також:  На Снятинщині школа отримала спортмайданчик (фото)

Цікаво, що за місяць до конкурсу дівчата почали старанно дотримуватися дієти: уникають солодощів, копченої та смаженої їжі, газованих напоїв.

Інша учасниця, студентка шостого курсу медичного факультету Ольга Павлюк каже, що легко адаптувалася до напруженого ритму, адже звикла до активного життя. Дівчина регулярно відвідує спортивний зал, займалася латиноамериканськими танцями. Окрім цього, дотримується здорового способу життя. Своє майбутнє планує пов’язати зі сферою краси, ставши дерматологом-косметологом.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.