facebook

У Франківську буде другий за величиною в Україні офіс іHUB

Івано-Франківьк стане п’ятим містом в Україні, що приєднається до проекту іHUB.

Це некомерційна мережа центрів підтримки інновацій та підприємництва у Східній Європі, покликаних надати доступ до освіти, інвесторів, спілкування, створити простір для роботи технологічним компаніям. І вже навесні один з таких центрів з’явиться в Івано-Франківську на вул. Гординського, 10, пише прес-служба міського голови.

1477467322_ihub-1_novyy-razmer

Усі умови ще раз обговорили під час зустрічі міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, його заступник Богдан Білик, начальник управління інвестиційної політики Ігор Попадюк разом з представниками «Seed Forum» Дмитром Подолєвим та Срейнарем Хоелем Корсмо і членом Парламента Норвегії Йорандом Рідманом.

«Важливо, щоб інвестори відчували економічний комфорт та зручність проживання в Івано-Франківську. Ми розвиваємось у концепції «розумного міста» з доступною інфраструктурою. Також важливим напрямом комунальної політики є енергозбереження та сучасний громадський транспорт. Ми завжди раді, коли іноземці обирають для свого бізнесу Івано-Франківськ, а тим паче,якщо йдеться про таку суспільно значиму платформу як iHUB», – зазначив



Руслан Марцінків.

Зараз спільними зусиллями міської влади та іноземних донорів відновлюють приміщення, де має розміститись iHUB. Оскільки це історична будівля, реконструкцію даху профінансували з міського бюджету, а ремонт всередині та офісне устаткування оплачує іноземна сторона. Як зазначив Дмитро Подолєв, усі iHUB в Україні фінансує Норвегія, але до франківського проекту через «Seed Forum» підключили також Фінляндію та Естонію. Офіс в Івано-Франківську стане другим за величиною, після київського, у нашій країні. Також іHUB вже успішно функціонує і закордоном, зокрема у Кишиневі та Тбілісі.

Читайте також:  Водіям в Україні готують нову заборону: на яких автомобілях не можна буде їздити

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.