facebook

Євро-2016: Іспанія обіграє збірну України в матчі відбору

Збірна України поступилася Іспанії з рахунком 0:1 у матчі групового раунду відбору на Євро-2016, який відбувся 27 березня, в п’ятницю

1601835




Подробиці і трансляція матчу: Іспанія – Україна 1:0 трансляція матчу відбору на Євро-2016

У четвер, 27 березня, збірна України програла команді Іспанії в матчі 5-го туру групового раунду відбору на Євро-2016 з рахунком 1:0.

Діючі чемпіони Європи зі стартового свистка захопили ініціативу в матчі, змусивши підопічних Михайла Фоменка притиснутися до своїх воріт. Перший небезпечний момент іспанці створили вже на 5-й хвилині зустрічі. Давид Сільва з лівого флангу прострілив у центр воротарського на партнера, але Олександр Кучер встиг в останній момент підставити ногу, вибивши м’яч.

Одна з перших контратак нашої збірної закінчилася порушенням правил з боку суперника. Руслан Ротань зі «стандарту» відправив м’яч у штрафну Іспанії. Федецький виявився першим на м’ячі, але пробити точно в дотик у захисника не вийшло – м’яч пішов вище воріт.

Іспанія продовжувала нагнітати обстановку біля воріт Андрія П’ятова, і в підсумку це призвело до забитого голу. Мората на 28-й хвилині зустрічі, отримавши пас від Іньєсти, увійшов у штрафну збірної України і в падінні перекинув м’яч через П’ятова.

До перерви рахунок міг бути і 2:0, але після удару головою Серхіо Рамоса м’яч влучив у хрестовину.

У другому таймі підопічні Михайла Фоменка відсунули гру від своїх воріт, але до фінального свистка створили лише один гольовий момент. На 66-й хвилині зустрічі Артем Кравець отримав м’яч в штрафній, змістився до лицьової лінії і віддав пас в центр. Руслан Ротань прийняв передачу і пробив прямо в Ікера Касільяса.

Іспанія, яка в другій половині зустрічі зменшила оберти, могла збільшити рахунок на 87-й хвилині. Але Санті Касорла, отримавши м’яч по центру воріт збірної України, примудрився пробити мимо. Підсумковий рахунок матчу 1:0 на користь збірної Іспанії.

Читайте також:  Скандал в Івано-Франківську: спортсмен з Волині виступав формі збірної Росії (відео)

Іспанія – Україна 1:0

Гол: Мората (28)
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Шукайте деталі в групі Facebook