facebook

Росія і Чорногорія не дограли матч відбору Євро-2016

Матч в Чорногорії кілька разів переривався і в підсумку був зупинений на 67-й хвилині.

1601838




Поєдинок кваліфікації на Євро-2016 між збірними Чорногорії та Росії, який відбувавсяна стадіоні “Под Горицом” в Подгориці, не дограли через заворушення на трибунах.

Проблеми з уболівальниками почалися на першій хвилині зустрічі, коли кинутий з трибун палаючий фаєр потрапив в голову воротареві збірної Росії Ігореві Акінфєєву. Після цього німецький арбітр Деніз Айтекін перервав матч і команди пішли в підтрибунне приміщення.

Майже 40 хвилин всі були в очікуванні продовження матчу  поки команди знову не вийшли на поле. До перерви Росія більше володіла м’ячем, більше атакувала, але на гол так і не спромоглася. Перерва також затягнулася довше 15 хвилин, але все ж гра була продовжена.

Другий тайм краще почала Чорногорія, але найкращі моменти для взяття воріт були у росіян. На 61-й хвилині гості тікали в контратаку три в одного, але Кокорін поскупився і замість пасу на партнерів пробив у воротаря збірної Чорногорії.

Другий момент забити у команди Росії був на 65-й хвилині, коли Кокорін заробив пенальті, але півзахисник росіян Роман Широков не зміг його реалізувати.

Відразу після незабитого пенальті між гравцями команд виникла сутичка біля бровки поля, а на трибунах відновилися безпорядки.

Реакцією на це стало рішення Айтекіна знову відвести команди з поля і вже не продовжувати гру.

Чорногорія – Росія 0:0 (матч перервано на 67-й хвилині)
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Читайте також:  Для чого насправді потрібні санкції

Шукайте деталі в групі Facebook